Kendte

Joey Moe støtter børn og unge

Af Line Sølvhøj Jensen 20. december 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Joey Moe er en af dem, der står forrest i kampagnen, hvor man kan købe et lækkert armbånd og dermed støtte børn og unge i Danmark, der har det svært.

Hele 60.000 børn og unge i Danmark har det svært og har brug for hjælp, og for bare 40 kroner kan du være med til at give en hjælpende hånd. En kampagne sætter nemlig fokus på børn og unge i Danmark, der har det svært, og for 40 kroner kan du købe et armbånd, der normalt har en værdi af over 500 kroner. Pengene går selvfølgelig til at hjælpe de udsatte børn og unge.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Ugens playliste: Joey Moe.

Joey Moe er en af de kunstnere, der sammen med Ungdommens Røde Kors står forreste i kampen for at hjælpe børn og unge. Joey Moe bærer armbåndet for at vise sin støtte, og på Ungdommens Røde Kors' hjemmeside kan du læse meget mere om kampagnen og det gode formål.

Læs også: Joey Moes scoretrick.

Det seje armbånd fås i farverne sort, army og lilla. Måske skal du købe en ekstra julegave til din veninde og være med til at støtte den gode sag? Du kan blandt andet købe armbåndet på Q8, Message, trendsales.dk, Esprit og Smartgirl.dk.

Læs også: Bliv indsamler og støt en god sag.

Psst… På Smartgirl.dk kan du købe armbåndet frem til den 31. januar 2011 uden at betale for fragten!

MestLæste