Kendte

Jeppe Voldum tjekker ind på "Paradise Hotel"

Af Christine Agertoft 21. januar 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Den tidligere Boogie-vært skal være medvært på nyt talkshow.

Du kender allerede Jeppe Voldum som den hyperaktive vært på musikprogrammet "Boogie". Ved årsskiftet lukkede og slukkede han for programmet, men han har allerede nye tv-planer. Han skal nemlig være Rikke Gøranssons medvært på det nye talkshow "Paradise After Dark", der bliver sendt efter de normale afsnit. Han er godt i gang med forberedelserne, og det går godt.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvordan har sommerfuglene i maven det?
- Jamen, det er sjovt, du spørger, for jeg står faktisk i studiet med Rikke lige nu. Vi er ved at se, hvordan vi fungerer sammen på skærmen, og det tegner bare rigtig rigtig godt. Så der er overhovedet ikke nogen sommerfugle her. Vi har super kemi, og jeg vil bare i gang nu! Med det samme!

Læs også: Musikprogrammet Boogie lukker

Har du selv fulgt med i Paradise Hotel?
- Ja, jeg har fulgt med siden sæson 3, hvor Rikke debuterede som vært, og siden har jeg været fast seer. Så har jeg mødtes med vennerne, og vi har lavet god mad og set med hver dag. Jeg kan sgu godt lide at se reality - jeg er f.eks. også helt vild med Jersey Shore. Det bliver man nødt til at se.

Kunne du selv finde på at deltage i Paradise Hotel?
- Jeg overvejede faktisk at stille op, da jeg var 17-18 år, men jeg kom hurtigt på andre tanker. For det første var jeg bange for at ryge ud som den allerførste, og for det andet ville jeg ikke gøre min mor flov, hvis jeg kom til at sige et eller andet åndssvagt. Hvis jeg skulle deltage i noget, så skulle det være Zulu Djævleræs. Sådan noget med at drøne rundt og smadre biler - det er lige noget for mig!

Hvad er den største forskel på at være vært i Paradise Hotel og i Boogie?
- Altså i Boogie keglede jeg jo rundt som en sindssyg. Men det lagde programmet også op til, fordi jeg henvendte mig til 12-13-årige. I Paradise skal jeg nok lære at styre mine armbevægelser lidt mere og opføre mig som en voksen på 24 år og ikke en lille dreng. Men jeg kommer ikke helt til at lægge en dæmper på mig selv. Jeg er jo en gut fra Amager.

Paradise Hotel 7 starter mandag den 7. februar. Se traileren her!

"Paradise After Dark" bliver sendt klokken 22.45 fra mandag til torsdag på TV3.

Læs også: Her er deltagerne i "Paradise Hotel" 2011

MestLæste