Kendte

Jeppe er ny på Boogie

Af Tóra Effersøe Mortensen 11. september 2008
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Endelig er der en fyr i værtsstolen på Boogie igen. Og han er sød! Vi Unge har talt med Jeppe Voldum, som beskriver sig selv som flabet, frisk, flyvende, humoristisk og indbydende.

Hvorfor har du sagt ja til jobbet som vært på Boogie?
- Jeg har altid gerne ville prøve at lave tv eller radio, fordi jeg er vild med at underholde folk og få folk til at grine. Spørg selv mine gamle gymnasielærere. Men da jeg i sommer havde tv-debut med en DR2 temalørdag, hvor jeg var medvært og havde et sketchshow kørende, blev jeg ret klar over, at det var noget, der lå lige til højrebenet. Så da jeg blev ringet op og spurgt, om jeg ville komme til casting hos Boogie, så var der jo ikke noget at diskutere! Jeg skulle bare have det job... Og nu to uger efter så kan jeg sidde og se mig selv på tv. Det er herligt.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvor meget fylder musik i dit liv?
Musik? Det fylder ekstremt meget. Kan slet ikke forestille mig at sidde i metroen på vej på arbejde uden min Ipod i ørerne. Jeg hører musik på vej på arbejde, på selve arbejdet og på vej hjem fra arbejde. Det er lige før jeg hører No-Stress, når jeg falder i søvn. Musik holder mig kørende, og det får en til at slappe af, og man er nærmest i sin egen verden, når man først har musikken i ørerne.

Hvad hører du for tiden?
Lige for tiden hører jeg Lil Waynes nye album "Tha Carter III" på repeat for fulde gardiner. Det album er for sindssygt. Jeg er stor fan af rap, hip hop, r'n'b, dance og house. Og man kan være helt sikker på, at Lil Wayne, The Game, Chris Brown, Kanye West, G-unit og Rihanna ligger i toppen af min "Most Played Liste" her for tiden!

Hvem er du fan af?
Er jo fan af mange. Men hvis jeg skulle vælge en, så må jeg sige Lil Wayne. Synes det er så cool, at han ikke skriver tekster ned. Han hører beatet, og så går han ind i studiet og freestyler henover beatet, og hvis der er noget, han er utilfreds med, så laver han det bare om! Han har et talent, som kun få besidder. Han er i den store liga med folk som Jay-Z og Kanye West!

Hvem vil du helst have i studiet?
Jeg synes, det er vildt fedt bare at stå i studiet alene, så hvis der bare kommer et avisbud ind, så er jeg tilfreds. Men drengene Nik & Jay, de er altid cool, og selvfølgelig Mr. L.O.C. Det ville ikke gøre noget!

Hvordan har du det med at blive et kendt ansigt på skærmen, som især pigerne har en mening om?
Tror lige jeg skal vænne mig til det. Nu begynder man at tænke, "kigger hun på mig, fordi hun synes, jeg ser sød ud, eller kigger hun, fordi hun tænker: Hey. Det er sgu da ham idioten fra tv".

Generelt har jeg det ret cool med at være et såkaldt "kendt" ansigt. Man lærer en masse nye mennesker at kende og kommer til at snakke med en masse mennesker, som jeg nok aldrig ville have snakket med, hvis jeg ikke var blevet Boogie-vært! Men altså, den Jeppe du ser på tv, det er også den, Jeppe du ser, når jeg er sammen med venner og familie, så ´Hate it or love it!`

Har du en kæreste?
Nope...

Hvordan kan man score dig?
Hmmm, faktisk et godt spørgsmål. Jeg plejer ikke rigtig at blive scoret. Det plejer rimelig meget at være mig, der tager initiativet. Men hvis hun har flotte øjne, humor, selvironi, en god personlighed og kan lide Gordon Bleu og afslapning på sofaen, så skulle vi nok kunne finde ud af noget.

Hvis du var kæreste med en kendt, hvem skulle det så være?
Nu sidder Champen og tænker igennem! Øhm, Nicole Scherzinger fra Pussycat Dolls. Hende ville jeg gerne gå hånd i hånd med ned af strøget en lørdag eftermiddag. Hun er sgu hot!

MestLæste