Kendte

Jennifer Aniston om hår, romantik og meget mere!

Af Sisse Andersen 22. december 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Okay, vi ville altså bare SÅ gerne være veninder med Jennifer Aniston. For hun er jo megasød, og så er hun fyldt med fornuftige og sjove meninger. Se selv her!

Bliv klogere på søde Jennifer Aniston her!

Læs også: 15 facts om smukke Jennifer Aniston

Om Courtney Cox-Arquette
- Hun har altid været der for mig. Hun er den mest pålidelige og loyale ven. Og så er hun megasjov. Altså, hun får mig til at dø af grin. Hele tiden.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Om kærlighed
- Jeg er ret gammeldags, når det handler om kærlighed og romantik. Jeg vil have en mand, som opfører sig som en gentleman. Første gang en af mine kærester lavede morgenmad på senden til mig, var jeg lige ved at græde af glæde.

Om "Venner"
- Det er så sjovt at se gamle afsnit af »Venner«. Nogle gange, når jeg sidder og zapper, ser jeg pludselig et gammelt afsnit, og så tænker jeg bare »Gud, hvor er vi dårlige. Vi er jo en flok pattebørn«.

Om at bekymre sig
- Folk burde lære at leve i nuet. Vi bruger alt for meget tid på at tænke over fortiden eller bekymre os om fremtiden. Jeg siger ikke, at man ikke skal tænke sig om, men jeg tror på, at alle er der, hvor det er meningen, de skal være. Også mig. Jeg fortryder ingenting.

Om sit hår
- Før i tiden hadede jeg mit hår. Jeg havde krøller og drømte bare om, at det ville blive glat.

Om shopping
- Jeg shopper faktisk ikke særlig meget. Jeg er sådan en pige, som stadig går i tøj, jeg købte for 10 år siden. Og jeg kan slet ikke klare den der mode-ting med, at man kun har den samme kjole på én gang!

Om fyre
- Jeg har været sammen med alle mulige typer: Den barske fyr, den søde nørd, den smarte fyr. Jeg har ikke rigtig en type. Men jeg synes, det er sexet at være lidt uperfekt, som for eksempel at have et ar eller en skæv tand. Jeg kan også godt lide fyre med tatoveringer.

Om sundhed
- Jeg kan ikke helt forstå, hvor gammel jeg egentlig er. Jeg har det meget bedre i dag, end jeg havde det, da jeg var i tyverne. Jeg er sundere, og jeg har sluttet fred med min krop.

Om sit liv
- Jeg er lidt træt af den der »Stakkels ensomme Jen«-ting. Folk tror, jeg har uheld i kærlighed. Jeg synes faktisk, jeg har været ret heldig. Bare fordi mit liv ikke lige passer ned i den klassiske boks med mand og to børn og en villa ude på landet, er det stadigvæk mit liv. Hvis folk ikke synes om det, kan de jo lade være med at læse om det.

Om "Sex And The City"
- Jeg kan ikke lide, når piger klager over, at de ikke har en kæreste. Jeg kan for eksempel ikke lide "Sex and the City" og andre serier, hvor kvinder kun kan fungere, hvis de har en mand. Det er bare ikke min stil. Jeg tror ikke på det.

Jennifers fyre
Smukke Jen har altid været tiltrukket af lækre fyre. Hun var faktisk forlovet med Tate Donovan, som også spillede Rachels kæreste i "Venner", men de gik fra hinanden, og kort tid efter mødte hun Brad Pitt på en blind date. Brad og Jennifer blev gift i år 2000 og skilt igen fem år senere. Efter skilsmissen har Jennifer blandt andre datet Vince Vaughn, som hun spillede sammen med i "The Break-up", modellen Paul Sculfor og musikeren John Mayer.

Prøv også testen: Hvem er din veninde fra "Venner"?