Jade fra Little Mix
Kendte

Jade fra Little Mix taler ud om anoreksi

Af Louise Haack 20. oktober 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er trist, at Jade fra Little Mix har haft det så dårligt, da hun var yngre.

Da Jade Thirlwall fra Little Mix var teenager, var hun igennem en hård tid. Som 13-årig blev hun mobbet af sine klassekammerater, og i samme periode mistede hun sin bedstefar, som hun havde et meget tæt forhold til.

Hun følte, at hendes liv var kaos, og det betød desværre, at hun fik anoreksi. Det fortæller Jade Thirlwall fra Little Mix i pigegruppens nye bog ”Our World”, der lige er udkommet i England.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Little Mix i vild forvandling

- Jeg tror, det var kulminationen på mange ting og ikke kun på grund af mobningen. Min mor og far skændtes meget, og min bedstefar, som jeg var meget tæt på, døde. Som 13-årig er man et sted i livet, hvor man ikke har kontrol over noget som helst, og jeg følte, at den eneste ting, jeg kunne gøre, var at kontrollere, hvad jeg spiste. Jeg sprang måltider over og sådan. Jeg kiggede i spejlet, og jeg syntes egentlig ikke, at jeg var tyk. Men i mit hoved ville jeg bare gerne være rigtig, rigtig tynd, har Little Mix stjernen skrevet i bogen.

Jade fortæller, at hun blandt andet smed sin aftensmad ud, når hendes forældre ikke så det. Hun tabte sig meget hurtigt, men der var ingen, der lod mærke til det, fordi hun gemte sig i oversize tøj. Hendes menstruation udeblev også, men Jade tænkte slet ikke over, hvad der skete med hendes krop, fordi hun var så ked af det.

Se videoen: Hvem fra Little Mix prutter mest?

Det var først, da hun var 14 eller 15 år gammel, at Jades mor opdagede, at hendes datter havde anoreksi. Jade kom på hospitalet, men det var først efter, hun besøgte en ven, der også havde anoreksi, at det gik op for hende, hvad hun havde gjort mod sig selv og sin familie, og så begyndte hun at gå til terapi, og hun blev vejet hver måned.

- Jeg tænkte: Ej, jeg kan ikke gøre det her mod min familie, skriver Jade i bogen.

Wow. Det lyder virkelig som om, at Jade har haft det hårdt, da hun var yngre, men vi er SÅ glade for, at hun fik hjælp og slap af med anoreksien igen.

Hvis du synes, at stjernepiger bare er for nice, så skal du altså følge dem her på Instagram:

StjernepigerInstagram

Instagram Lucy Hale
Lucy Hale@lucyhalePå hendes Instagram får du … LA-stemning, cute venindeselfies og et spændende kig bag kulisserne på ”Pretty Little Liars”.
Foto: Instagram/lucyhale
Instagram Anna Kendrick
Anna Kendrick@annakendrick47På hendes Instagram får du … fine kjoler, fjollede selfies og virkelig sjove billedtekster.
Foto: Instagram/annakendrick47
Instagram Chloe Moretz
Chloe Moretz@chloegmoretzPå hendes Instagram får du … masser af politiske budskaber, fashionable fotoshoots og ret ofte også et par glimt af hendes hotte kæreste Brooklyn Beckham.
Foto: Instagram/chloegmoretz
Instagram Amanda Seyfried
Amanda Seyfried@mingeyPå hendes Instagram får du … primært billeder af Amandas hunde, men også andre dyrebilleder og … strikke- og hækleprojekter?!?
Foto: Instagram/@mingey
Instagram Emilia Clarke
Emilia Clarke @emilia_clarkePå hendes Instagram får du … et ærligt og afslappet kig ind i filmverdenen – hun har blandt andet delt et billede af sig selv på toilettet på settet af ”Game of Thrones”! – og masser af søde og sjove hashtags.
Foto: Instagram/emilia_clarke
Instagram Kendall Jenner
Kendall Jenner@kendalljennerPå hendes Instagram får du … indblik i et virkelig glamourøst liv, flotte modelbilleder og de sødeste throwbacks af hende og Kylie.
Foto: Instagram/kendalljenner
Instagram Blake Lively
Blake Lively@blakelivelyPå hendes Instagram får du ... misundelsesværdig mode, mange billeder af smykker og en overraskende plat humor, som helt sikkert får dig til at grine.
Foto: Instagram/blakelively
Instagram Willow Smith
Willow Smith@willowsmithPå hendes Instagram får du … kunstneriske fotografier, skæve tanker og seriøst flotte fan-tegninger.
Foto: Instagram/willowsmith
Instagram Vanessa Hudgens
Vanessa Hudgens@vanessahudgensPå hendes Instagram får du … flotte farver, inspiration til dit bohemelook og lyst til at rejse verden rundt ligesom Vanessa.
Foto: Instagram/vanessahudgens
Instagram MØ
@momomoyouthPå hendes Instagram får du … et kig ind i livet på turné, fine fotos og 90’er-mode, du ikke kan lade være med at blive inspireret af.
Foto: Instagram/momomoyouth
Instagram Tyra Banks
Tyra Banks@tyrabanksPå hendes Instagram får du … alt fra model-undervisning over madbilleder til selfies med mor og virkeligt skøre memes. Tyra er for vild – også på Instagram.
Foto: Instagram/tyrabanks

Læs mere om

MestLæste