Jada
Kendte

Jada køber sommerhus i vestsjælland

Af Heine Jørgensen 20. juni 2023
Foto: Emilie Lærke/Ritzau Scanpix
Superstjernen slog lynhurtigt til, da det vestsjællandske sommerhus blev sat til salg.

Hvad koster et sommerhus i tredje række fra havet i Bisserup i Rude?

1,395 millioner kroner er i hvert prisen, som sangeren Jada med det borgerlige navn Emilie Molsted Nørgaard netop har smidt for 67 kvadratmeters sommerlykke.

Blot syv dage fik sommerhuset lov til at være på markedet, før Jada og hendes mand, Søren, skrev under.

Parret bor til hverdag i Valby. Men fra den 1. juli kan de vordende forældre også tage ophold ind i det vestsjællandske sommerhusområde.

Træhuset er bygget i 1966, men fik ifølge ejendomsmægleren en grundig tur for 20 år siden. Her blev både køkken og badeværelse fornyet.

Jada afslørede forleden, at hun er gravid. Og at der er tilstødt komplikationer, som har tvunget hende til at aflyse alle koncerter, indtil graviditeten er overstået.

– Jeg er gravid, indleder hun i et længere opslag, hvor hun også afslører, at ventetiden langt fra er sød:

– For en uge siden opstod der nogle komplikationer, og jeg blev indlagt på hospitalet. Jordemødre og læger på Hvidovre og Riget har været fantastiske og har passet så godt på os og sørget for, at alt stadig er okay med mig og vores lille efterårsbarn. Men de har også gjort det klart, at jeg, på grund af komplikationerne, ikke skal ud og synge lige foreløbig, fortæller hun.

Komplikationerne gør som nævnt, at et ellers tætpakket koncertprogram nu er blevet ryddet:

– Derfor har vi aflyst alle mine koncerter i juni og alle kommende internationale shows. Det er det eneste, der er aflyst lige nu, og det er alt, vi ved, indtil videre, tilføjer hun.

Denne artikel blev første gang bragt på SE og HØR. Dette er en redigeret version.

Læs mere om

MestLæste