Kendte

Jacob Elordi spottet hånd i hånd med kendis i New York

Af Line Lei Mohrsen Jensen 14. september 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Filmstjernen, Jacob Elordi, er netop blevet spottet i New Yorks gader sammen med sin (måske) nye kærlighed - og denne gang holdte de hinanden i hånden.

For nylig kom det frem at de to filmstjerner, Jacob Elordi og Zendaya, ikke længere er sammen. Nu er der igen nyheder, og denne gang omhandler det Jacobs (måske) nye kæreste, nemlig Kaia Gerber.

Læs også: Rygterne svirrer: Står Zendaya og Jacob Elordi overfor et break-up?

Den 19-årige model, Kaia Gerber, og filmstjernen, Jacob Elordi er blevet set sammen gentagne gange indenfor de seneste par uger, og det har udløst flere dating-rygter.

Første gang, de to stjerner for alvor satte dating-rygterne i gang, var den 24. august 2020, hvor Elordi og Gerber blev spottet på en restaurant i Malibu. Her gik rygterne nemlig på, at de to stjerner var på date.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Siden da er de desuden blevet set sammen ude foran Kaias lejlighed i Soho, New York, og du kan se et billede derfra herunder.

Foto: Mega

Nu er Jacob og Kaia altså igen blevet set sammen, og denne gang gik de hånd i hånd i New York.

Man kan derfor blive fristet til at tro på dating-rygterne, for når man går offentligt og holder hinanden i hånden, så betyder det vel, at man er mere end bare venner?

Selvom Jacob og Kaia endnu ikke har udtalt sig om at være et par, ser det altså ud som om, at der er et nyt stjernepar på vej!

MestLæste