Kendte er gået sammen om at lave TikTok-video
Kendte

Internettet amok: Se stjernerne rekreere ikonisk TikTok-video

Af Vera Olivia Lissner Rømer 6. december 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: @variety
Bing Bong! Lil Nas X, Olivia Rodrigo, Avril Lavigne og andre verdenskendte stjerner er gået sammen om at lave den mest ikoniske TikTok-video EVER!

Hvis du troede, at intet kunne slå det ikoniske kendis-selfie fra The Oscars i 2014, så kan du vist godt tro om igen!

Lil Nas X og adskillige af hans celeb-venner er nemlig gået sammen om at lave den mest legendariske TikTok-video nogensinde.

’Industry baby’-sangeren var en af musikerne, der den 4. december modtog en pris til Varietys Hitmakers Brunch, som er et Award-show, der hylder menneskerne bag årets mest mindeværdige musik.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Stjernerne var med på idéen

Den amerikanske sangerinde Chloe Bailey overrakte prisen ”The Innovator Award” til Lil Nas X, mens Avril Lavigne overrakte Olivia Rodrigo prisen som årets sangskriver.

Og det bedste af det hele? Næsten ingen stjerner forlod showet, før de havde hjulpet Lil Nas X med at rekreere en af de største TikTok-trends i øjeblikket. Bing Bong selvfølgelig!

Lydoptagelsen til den virale TikTok-video stammer oprindeligt fra en række sammenklippede sekvenser af en Sidetalks Coney Island-video, som i den grad har taget internettet med storm.

Lil Nas X lagde ud med at lip-synce til det ikoniske soundtrack efterfulgt af (hold lige vejret en gang) Olivia Rodrigo, Jack Harlow, Normani Kordei, Anitta, Tinashe Kachingwe, Avril Lavigne og Chloe Bailey. Sikke et setup!

Et kæmpe hit på TikTok

Den stjerne-spækkede TikTok-video har I skrivende stund fået intet mindre end 36,3 millioner visninger og 8,8 millioner likes, og Lil Nas X postede altså videoen for blot et døgn siden!

En TikTok-bruger skriver: ”Mest ikoniske video på denne app," mens en anden bruger har kommenteret: ”Dette er TikTok-versionen af Oscar-selfien”.

Wauw! Det er tydeligvis ikke kun os, der er helt oppe at ringe over stjernernes legendariske TikTok.

Og hvordan ser det så ud bag om kameraet, når en håndfuld verdensstjerner går sammen om at lave den mest ikoniske TikTok-video ever?

Det giver @varity dig svaret på lige her:

En kæmpe klapsalve til Lil Nas X og alle de andre stjerner!

MestLæste