Kendte

Ikke helt så gag(a) endda

Af Isabella og Caroline 29. oktober 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Der går rygter om, at Lady Gaga slet ikke har den personlighed og er så vild, som hun fremstår som, men at hun i virkeligheden er ret kedelig.

Lady Gaga bliver vildere og vildere for hver musikvideo og optræden. Håret bliver større, og det samme gør hendes karriere. Hun lever i højeste grad op til hendes kunster navn "Lady Gaga", og vi ser hende efterhånden alle sammen som en slags levende barbiedukke med et "crazy mind".

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Men er Lady Gaga nu også sådan i virkeligheden? Flere og flere afslører, at Lady Gaga i virkeligheden er ret kedelig og helt almindelig.

Lady Gagas sikkerhedsvagter og maneger har fortalt, at de ikke længere kalder hende Lady Gaga men "Lady Dull Dull" - og dull betyder faktisk kedelig. Det lyder helt forkert inde i hovedet, at kalde en kvinde som Lady Gaga kedelig. Men sandheden er, at Lady Gaga også er en af de kvinder, der nyder godt af en dag i sofaen iført en gammel træningsdragt.

Lady Gaga er kendt for sin egen, specielle stil, sine anderledes sange og sin unikke personlighed. Men hun er måske ikke så ægte, som vi går og tror. Nogle af hendes gamle universitetskammerater, der i blandt hendes gamle veninde Jon Sheldrick, mener nemlig, at Lady Gaga narrer verden ved at give et indtryk af, at hun altid har været så freaky, hvilket hun ifølge dem slet ikke er.

Lady Gaga selv har udtalt, at baggrunden for hendes måde at være på, stammer fra hendes freaky natur.

Læs også: 20 facts om Lady Gaga her.

Jon Sheldrick afslører i bogen "Poker Face: The Rise and Rise of Lady Gaga", at Gaga er aldeles kedelig og normal. Et typisk Lady Gaga outfit, som Sheldrick beskriver det, er en T-shirt og et par joggingbukser.

- Hun var ikke super udadvendt eller til specielt edgy tøj, fortæller Jon Sheldrick.

Lady Gaga er også blevet beskrevet som en meget forstadsagtig-pige. Bogen beskriver ligeledes Lady Gagas tidligere Facebook-billeder, der skulle afspejle en smilende pige, der aldrig gik med særlig meget make-up. Men den smilende pige uden den helt store krigsmaling blev hurtigt skiftet ud med billeder af den Lady Gaga, vi kender i dag. Denne forvandling lagde hendes Facebook-venner specielt mærke til.

Lady Gaga blev mobbet, da hun var lille. Hun mener, at det blandt andet var fordi, hun var overvægtig, havde en stor næse og stort, mørkt, krøllet hår. Hun havde svært ved at falde til på pigeskolen NY, som hun gik på, da hun var lille. Nogle af hendes venner driller hende i dag med, at hun først blev rigtig levende, da hun stod på en scenen. Lady Gaga siger selv, at hun kom over mobningen igennem hendes arbejde med musikken.

LadyGaga

Lala

MestLæste