Kendte

Hvem er Taylor Swifts mystiske fjende?

Af Marie Søndergaard 10. september 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Taylor Swift har afsløret, at en af hendes nye sange er om anden kendt, som hun nu er fjender med. Se, hvem man tror, det er, her!

Taylor Swift er kendt for at skrive sange om sine ekskærester, men på sit nye album "1989" har hun også skrevet om en mystisk fjende på sangen "Bad Blood". Fjenden, hun skriver om, er en anden kvindelig sanger, som engang prøvede at ødelægge Taylors turné!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Har Taylor Swift skrevet en sang om Harry og Kendall?

- Hun gjorde noget virkeligt forfærdeligt. Så jeg tænkte: "Okay, vi er virkelig fjender". Hun forsøgte at sabotere en hel arena-turné. Hun prøvede at hyre en masse mennesker, som allerede arbejdede for mig, har Taylor Swift fortalt magasinet Rolling Stone, og hun forklarer også, at nu bliver hun nødt til at undgå sin fjende, hvilket er virkelig akavet.

Tag testen: Hvilken Taylor Swift-sang er du?

Mange spekulerer i, at den mystiske fjende skulle være Katy Perry. Angiveligt har nogle af Katys dansere nemlig også arbejdet for Taylor - så det altså skulle være dem, hun har 'stjålet' - og så skrev Katy et kryptisk tweet, efter Taylors interview var blevet offentliggjort.

- Pas på Regina George i fåreklæder, skrev Katy som en reference til den lede karakter i filmen "Mean Girls".

Tag testen: Hvem af Taylor Swifts BFFs er du?

Lige meget hvem Taylors fjende er, er det rigtig svært for hende at undgå personen, for de mødes nemlig ret tit.

- I fire år vidste jeg ikke, om vi var venner eller ej. Hun plejede at komme hen til mig til award-shows for at sige noget og så gå igen, og så ville jeg tænke: "Er vi venner, eller gav hun mig lige den værste sviner i mit liv?", siger Taylor også til Rolling Stone.

Hvad siger I til de ting, Taylor fortæller?

TaylorSwiftsfinehavefest

MestLæste