Kendte

Hvad laver Wasteland nu?

Af Benedikte Brix 19. juni 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Wasteland blev rigtig populære under ”X Faktor”, men hvad laver de fire drenge nu? Vi Unge har talt med Marius om gruppens nye musik! Læs det hele her!

Hvad har Wasteland lavet, siden X Factor sluttede?
- Først og fremmest har vi skrevet kontrakt med Anne Linnets pladeselskab. Og så har vi spillet koncerter forskellige steder. Vi spiller cirka en gang om ugen, og har også lavet nogle gæsteoptrædener på DR Ultra, fortæller Marius.

Læs også: Hør Wasteland fortælle jokes

Hvordan er det at være så meget ude at optræde?
- Det er virkelig sjovt. Det er en ny oplevelse hver gang. Det bliver vi aldrig trætte af. Vi er virkelig glade for alle dem, der kommer til vores koncerter. Vi er taknemmelige over, at I møder op og støtter os og har tålmodighed.

Hvornår kan vi høre noget nyt musik fra jer?
- Vi skal indspille vokaler til august, og så kommer der noget nyt musik fra os efter sommerferien. Sangene skal jo lige skrives, det tager noget tid. Men til efteråret kommer der tre-fire nye singler fra os - og måske også nogle musikvideoer! Det kan I godt glæde jer til, det bliver superfedt!

Hvem skal skrive sangene?
- Det skal Engelina, hun er en dygtig sangskriver. Vi sætter også selv vores eget præg på sangene. Vi har en masse dygtige folk omkring os, men vi kan sagtens sige, hvis der er noget, vi ikke synes, er fedt. Vi har sagt, hvad vi kunne tænke os rent stilmæssigt.

Læs også: Wasteland - Selena eller Miley?

Hvordan bliver jeres nye musik?
- Selv om vi er et boyband, vil vi gerne væk fra den slags musik, som andre boybands laver. Vi vil ikke være et klassisk boyband, vi vil lave mere rocket pop. Det er mere vores stil, fordi det ligger tæt op ad vores egen musiksmag.

marius, wasteland, interview

Hvordan er I blevet enige om, hvilken slags musik I vil lave?
- Det var ret nemt. Vi fortalte hver især om det musik, vi kan lide, og så har vi fundet en god mellemting.

Vi har lige et lille bonus-spørgsmål til dig, Marius: Hvordan er det at være den eneste singlefyr tilbage i Wasteland?
- Det er helt fint. De andre har nogle rigtig søde kærester, som tit er med ude, når vi spiller koncerter. Jeg går ikke og søger, men hvis den rette dukker op, så dukker hun op.

Læs også: Video - Wasteland lægger arm!

Skal du have Wastelands nye single, når den kommer til efteråret?

MegetMere