Kendte

”The Hunger Games”-stjerne afslører biseksualitet på Snapchat

Af Marie Søndergaard 12. januar 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi har så meget respekt for det her!

Amandla Stenberg, som spillede lille Rue i den første film i ”The Hunger Games”-serien, har på den sejeste måde afsløret, at hun er biseksuel. Det gjorde hun nemlig på Snapchat, da hun styrede Teen Vogues Snapchat en hel dag.

Læs også: Amandla skændes med Kylie Jenner

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Afsløringen kom, da Amandla snakkede om, at det er vigtigt at være sig selv uanset hudfarve og seksualitet.

- Det er virkelig, virkelig hårdt at få mundkurv på, og det gør ondt at kæmpe mod sin identitet og forme sig selv på måder, man slet ikke burde. Som en, der identificerer sig selv som en sort, biseksuel kvinde, så har jeg været gennem det, og det gør ondt, det er akavet, og det er ubehageligt, siger Amandla blandt andet i den inspirerende lille tale, hun giver, da hun siger godnat på Teen Vogues Snapchat.

Læs også: Er "Teen Wolf"-skuespiller sprunget ud som homoseksuel?

Se noget af Snapchat-story’en herunder:

http://amandla.tumblr.com/post/136866720678/so-i-took-over-the-teen-vogue-snapchat-today

Hvor er Amandla bare sej og inspirerende!

I galleriet herunder kan du læse, hvad det betyder at være biseksuel!

Hvadbetyderdetatværebiseksuel?

Biseksuel betyder, at man er seksuelt tiltrukket af mere end ét køn. Det er dog ikke sikkert, at man er lige tiltrukket af drenge og piger, eller at man har lige meget lyst til at få en kæreste af det ene eller det andet køn.
Foto: Shutterstock
Det er forskelligt, hvornår man finder ud af, om man er biseksuel. Nogle ved det allerede, når de er ret unge, og andre finder først ud af det, når de er voksne. Nogle mennesker har måske haft en kæreste af det modsatte køn i mange år og opdager først, at de er biseksuelle, når de forelsker sig i en person af et andet køn. Der er også nogle, der føler sig som biseksuelle, mens de er unge, men senere oplever kun at være tiltrukket af enten det ene eller det andet køn.
Foto: Shutterstock
Der er nogle, der tror, at biseksuelle har svært ved at have en kæreste, fordi de så skal ”vælge” mellem det ene eller det andet køn. Men det er en misforståelse. Mange biseksuelle lægger faktisk ikke så meget vægt på, om deres kærester, flirts eller scoringer er piger eller drenge. De forelsker sig i en person uden at tænke over, hvilket køn han eller hun er.
Foto: Shutterstock
Biseksualitet er ikke en fast og stabil følelse, og der er ingen regler for, hvornår man må kalde sig biseksuel. I perioder kan man være mere tiltrukket af ét køn, og det kan ændre sig gennem hele livet. Man kan også sagtens være seksuelt tiltrukket af både drenge og piger, men kun blive forelsket i enten drenge eller piger.
Foto: Shutterstock
Det er helt op til den enkelte, om hun eller han har lyst til at springe ud som biseksuel over for deres venner, familie og nye bekendtskaber. Mange biseksuelle foretrækker ikke at sætte en ”etiket” på sig selv og siger bare, at de er åbne over for at forelske sig og være sammen med personer lige meget, hvilket køn de er.
Foto: Shutterstock

MestLæste