Harry Styles
Kendte

Hun missede Harry Styles-koncert for at spille ved Wimbledon – men så fik hun en helt særlig invitation

Af Signe Larsen 13. juli 2023
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Daniel Leal/AFP/Ritzau Scanpix
Den ukrainske tennisspiller Elina Svitolina har spillet sig til semifinalen ved Grand-Slam turneringen i England stik mod sine egne forventninger.

Det har kostet hende blod, sved og tårer – og ikke mindst to billetter til en Harry Styles-koncert.

Den ukrainske tennisspiller Elina Svitolina spillede sig tirsdag til semifinalen ved Wimbledon, og selv om det formentlig er en præstation, hun er godt tilfreds med, så kommer den foreløbige sejr med en pris.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Selv havde hun ikke satset på at komme så langt i turneringen, og derfor havde hun egentlig planlagt at tage et smut til Wien for at opleve popikonet Harry Styles i søndags.

I stedet spillede hun sig videre til kvartfinalen, der foregik samme dag, og tirsdag slog hun så Iga Swiatek, der ligger nummer 1 på verdensranglisten, og sikrede sig dermed en plads i semifinalen.

Men inden hun nåede så langt, måtte hun altså i weekenden opgive koncertbilletterne til idolet.

"Hej venner. Det var meningen, at jeg skulle se min yndlings Harry Styles til koncert i Wien i morgen, men Wimbledon har ændret mine planer. Er der nogen, der vil afsted? Jeg har to billetter," skrev Elina Svitolina på Instagram.

I et interview efter en sejr blev hun spurgt ind til koncertbilletterne, som hun havde været nødsaget til at give væk.

– Jeg håber, at Harry ser med, for jeg er stor fan af ham, lød det fra tennisstjernen, der grinte og sendte hjerter afsted til popstjernen.

På Wimbledons officielle Instagram-profil delte de Svitolinas besked, og kort efter tikkede en helt særlig kommentar ind:

"Tillykke! Vi har stadig fire shows tilbage, du er velkommen! Held og lykke med resten af turneringen. H".

Ingen ringere end Harry Styles selv var afsender på kommentaren.

@wimbledon Elina Svitolina is just a big Harry Styles fan 🎤 #wimbledon #elinasvitolina #svitolina ♬ son original - MADRIDISTA

Den gode nyhed er, at tennisstjernen måske stadig kan nå at opleve Harry Styles til en af de sidste koncerter på hans turné.

Harry Styles spiller i Portugal den 18. juli og i Italien den 22. juli. Wimbledon slutter den 16. juli, så der er stadig håb for Elina Svitolina.

Skal vi ikke satse på, at hun vinder Wimbledon og flyver direkte til Harry Styles-koncert bagefter? Det synes vi, hun fortjener!

Artiklen blev første gang bragt på femina:update. Dette er en redigeret version.

Lyt til Vi Unges podcast ’Ægte’, hvor content creator og skuespiller Fredrik Trudslev og sexolog Lene Stavngaard tager dig med på seksualoplysningsrejse og forsøger at give dig svar på alt det, du burde have fået at vide til seksualundervisningen i skolen.