Kim Kardashian, North West
Kendte

Hudprodukter, legetøj og reklamer: Skal North West gå i Kims fodspor?

Af Mariah Leitisstein 29. marts 2023
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: AFP/Ritzau Scanpix
Der er lagt i kakkelovnen til et enormt forretningsimperium for den kun niårige North West.

Hun er allerede godt i gang med at outshine sine forældre med sin TikTok-profil, så hvorfor ikke tage skridtet og sikre, at den niårige North West bliver det næste medlem af Kardashian-klanen til at starte et nyt forretningseventyr.

Noget tyder nemlig på, at datteren af Kim Kardashian og Kanye West har intet mindre end fire spændende forretningsidéer linet op.

Om det er hendes egen eller hendes realitymor, der har fået idéerne, er usikkert. Ikke desto mindre har den 42-årige Kim Kardashian ansøgt om rettighederne på navnene til fire forskellige brands.

Ifølge The U.S. Sun er der tale om en kommende serie af hudplejeprodukter såsom lotions, serums, ansigts- og kropsolier, hårprodukter, kosmetik og parfumer.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Men "The Kardashians"-stjernerne planlægger også at tappe ind et børneunivers med et legetøjsimperium bestående af alt fra dukker, actionfigurer, badelegetøj og meget mere.

Derudover håber Kim Kardashian også på vegne af sin datter, at der vil være grund til lave marketing og reklamer "i kategorierne underholdning og popkultur".

Kim Kardashian, North West
Foto: Agence/Ritzau Scanpix

Kim Kardashian har også tidligere søgt om trademarkrettighederne til et potentielt tøjmærke, som den lille North West også skal lægge navn til.

Milliardærmor

Kimmy K kunne tilbage i april 2021 prale af, at hun officielt var landet på Forbes liste over verdens rigeste milliardærer.

Det kan realitydronningen blandt andet takke sine to enorme virksomheder, KKW Beauty og Skims, for, ligesom hun også tjener rigeligt med millioner gennem sin lukrative aftale med Hulu og Disney.

North West har i skrivende stund 15,4 mio. følgere på TikTok.

Artiklen blev første gang bragt på Se og Hør. Dette er en redigeret version.

MestLæste