Gigi Hadid
Kendte

Hør Gigi Hadid synge

Af Anne-Sophie Uldall Petersen 26. oktober 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Gigi Hadid fyrer den virkelig af i denne her video, hvor hun opfører Justin Biebers ”Baby” sammen med Kendall Jenner.

W Magazine har skudt gang i et nyt sjovt tiltag, hvor stjerner skal læse teksten højt til nogle af de største hits. I den nyeste video er det modellerne Gigi Hadid og Kendall Jenner, der skal læse teksten til Justin Biebers kæmpehit ”Baby”. Kendall Jenner holder en seriøs oplæsningstone, men Gigi Hadid føler hittet så meget, at hun simpelthen ikke kan lade være med at synge med.

Læs også: Gigi Hadid afslører sit største beauty-fail

Det ville vi nok heller ikke kunne, hvis vi skal være helt ærlige…

Læs også: Gigi Hadids svar på kropskritik

Se den sjove video her:

Vidste du i øvrigt, at Gigi har været med i en musikvideo? Se den - og andre musikvideoer med stjerner - i galleriet:

Stjerner,duikkevidstehavdeværetmedienmusikvideo

Rupert Grint, som du måske bedre kender som Ron Weasley fra "Harry Potter"-filmene er med i Ed Sheerans video til "Lego House":

Brooklyn Beckham

Hov - det var da lige hotte Brooklyn Beckham, der var med i The Vamps' "Wake Up":

Kristen Stewart, Anne Hathaway og Brie Larson

Jenny Lewis' video til "Just One of the Guys" har hele TRE dygtige skuespillerinder med. Hun har nemlig fået Kristen Stewart, Anne Hathaway og Brie Larson med:

Du har stensikkert set pigen fra Sam Smiths video til "I'm Not the Only One" før. Det er jo Dianna Agron, der spiller Quinn i "Glee":

Hvor er det, man har set ham den lækre fra Taylor Swifts "Style" før? Det er da Dominic Sherwood fra "Shadowhunters":

Gigi Hadid ser megagodt ud i kæresten Zayns video til "Pillowtalk":

Bella Hadid

Det er ikke kun Gigi, der har hjulpet sin kæreste med en musikvideo. Hendes lillesøster Bella er også med i kæresten The Weeknds musikvideo til "In The Night":

Har du lagt mærke til den søde lille dreng i Michael Jacksons video til "Black or White"? Det er jo Macaulay Culkin fra "Alene Hjemme"-filmene:

Vi er lidt misundelige på Scarlett Johansson, der har fået lov til at være med i lækre Justin Timberlakes video til "What Goes Around... Comes Around":

Carly Rae Jepsen gjorde lidt af et scoop, da hun fik den superanerkendte skuespiller Tom Hanks til at være med i videoen til "I Really Like You". Og hvis du har skarpe øjne, kan du måske også spotte en lille cameo fra selveste Justin Bieber:

MegetMere