Kendte

Hør Cody Simpsons hilsen til sine danske fans

Af Marie Søndergaard 14. maj 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi har snakket med søde Cody Simpson, og han havde en lille hilsen til sine danske fans. Hør den her!

Den 23. juni kommer Cody Simpson til Danmark og giver koncert i Amager Bio - og han glæder sig virkelig meget. Det ved vi, for det har han nemlig selv sagt!

Test dig selv: Kunne du være kærester med Cody Simpson?

Vi har snakket med Cody og optaget en hilsen fra ham til jer danske fans! Forbindelsen er lidt dårlig, så hvis du har problemer med at tyde, hvad han siger, så kommer der lige en oversættelse her:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Jeg glæder mig virkelig til at kommer over … altså at flyve derover. Jeg har altid haft lyst til at komme, og jeg glæder mig til at møde alle mine fans derovre, som jeg ikke har haft chancen for at møde før. Tak, guys, siger Cody Simpson om besøget i Danmark.

Læs også: Cody Simpson er blevet single

Hør hans hilsen her:

Skal du med til Codys koncert i Danmark?

CodySimpsonspiger

I 2011 flirtede de to lidt over Twitter, og det satte gang i et rygte om, at de datede. Men Cody siger, at de kun var og er venner.
Hailey var med i musikvideoen til »On My Mind«, og sidste sommer gik der rygter om, at de havde fundet sammen i virkeligheden. Ingen af dem har sagt noget om det.
Sidste år samarbejdede de om »Ay Na Na« og »Make It Hot«, og det blev til et venskab mellem de to stjerner.
De mødtes, da hun stod i kø til hans koncert i september sidste år, og de blev straks venner. – Hun er en person, som jeg gerne vil have som min ven i mange år, har Cody sagt.
De er meget hemmelighedsfulde omkring deres forhold, men de er blevet spottet på date og er helt sikkert mere end venner.

MestLæste