Kendte

Her er Taylor Swifts sang om Harry Styles

Af Benedikte Brix 18. marts 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det ser ud til, at Taylor Swift har indrømmet, at ”I Knew You Were Trouble” er skrevet om ekskæresten Harry Styles.

Læs også: Taylor Swift og Harry Styles er forelskede

Der har gået rygter om, at Taylor Swift skrev en sang om Harry Styles allerede i sommer, da de to stjerner datede kort, inden de senere på året fandt sammen igen og blev kærester.

Nu ser det ud til, at det er rigtigt nok.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Derfor slog Taylor Swift og Harry Styles op

I et interview med Times Magazine fortæller Taylor Swift, hvordan det er vigtigt for hende at føle alt det, hun synger og vise følelsen i sit ansigt.

I interviewet bliver Taylor Swift spurgt: Ville du "dø", hvis du skulle optræde med en sang om din ekskæreste, mens han var foran dig?

Her indrømmer Taylor Swift, at hun faktisk allerede har prøvet det - til prisuddelingen BRITS tidligere i år, hvor hun optrådte med "I Knew You Were Trouble":

- Tja, det er ikke svært at komme i kontakt med den følelse, når personen, som sangen handler om, står ude i siden af scenen og kigger på.

Læs også: Taylor Swift og Harry Styles er kærester igen

Men hvor mange af Taylor Swifts ekskærester var til stede, da hun optrådte til BRITS-awardshowet? Én: Harry Styles. Han var der sammen med resten af One Direction, som også sang til prisuddelingen. Så det må betyde, at "I Knew You Were Trouble" er skrevet om ham.

Hvad tror I?