Kendte

Her er deltagerne i ”Paradise Hotel 2012”

Af Line Sølvhøj Jensen 23. januar 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I aften starter ”Paradise Hotel 2012”, og her kan du læse om deltagerne, der tjekker ind på Paradise Hotel.

En ny sæson af "Paradise Hotel" starter i aften, og denne gang bliver programmet lidt anderledes end de forrige sæsoner. Der venter nemlig deltageren masser af overraskelser, når de tjekker ind på Paradise Hotel i Mexico!

Læs også: Er du vild med "Pradise Hotel"?

I galleriet nedenfor kan du læse mere om nogle af deltagere i "Paradise Hotel":

Kilde: Tv3.dk

ParadiseHotel2012

Alder: 19 år Beskæftigelse: Berideraspirant Sådan beskriver hun sig selv: Naiv, smuk og positiv Det vidste du ikke om hende: Hun har været sammen med Sebastian og Nichlas fra sæson 7. Bonusinfo: Hun har udtalt, at det nemmeste for hende i ”Paradise Hotel” bliver at lyve.
Alder: 25 år Beskæftigelse: Børsmægler Sådan beskriver han sig selv: Kortfattet, intelligent og arrogant Det vidste du ikke om ham: Han har en penis tatoveret under sin fod. Bonusinfo: Hans forbillede er Arthur Spooner fra ”King of Queens”.
Alder: 20 år Beskæftigelse: Vikar/pædagogmedhjælper Sådan beskriver han sig selv: Social, spontan og glad Det vidste du ikke om ham: Han kommer fra Brønshøj. Bonusinfo: Han vil gerne huskes som ham, der kom, så og sejrede i ”Paradise Hotel”, men også for sit gode humør.
Alder: 18 år Beskæftigelse: Studerende og partymaker Sådan beskriver hun sig selv: Partymaker, udadvendt og ærlig Det vidste du ikke om hende: Han har været sammen med Daghan, Mads Gleager, Mike Gabel og Allan Jensen, som tidligere har været med i ”Pardise Hotel”. Bonusinfo: Hendes forbilleder er Megan Fox og Paris Hilton.
Alder: 26 år Beskæftigelse: Pædagogstuderende Sådan beskriver han sig selv: Udadvendt, charmerende og viljestærk Det vidste du ikke om ham: Han har scoret Susan K, som er tidligere deltager i ”Paradise Hotel”. Bonusinfo: Betalte en rejse til en pige på 30.000 kroner, som han næsten ikke kendte.
Alder: 22 år Beskæftigelse: Jurastuderende Sådan beskriver han sig selv: Positiv, sjov og snakkende Det vidste du ikke om ham: Han vil gerne score de tidligere deltagere Amalie eller Rikke. Bonusinfo: Han tog engang på skiferie med en brækket hånd og kommer hjem med to brækkede arme.
Alder: 24 år Beskæftigelse: Sangerinde og studerende Sådan beskriver hun sig selv: Humoristisk, empatisk og intelligent Det vidste du ikke om hende: Hun drømmer om at spise middag med Freddie Mercury. Bonusinfo: Hendes livret er andesteg med brunede kartofler og en god sovs.
Alder: 23 år Beskæftigelse: Studerende Sådan beskriver han sig selv: Udadvendt, kærlig og tosset Det vidste du ikke om ham: Han har scoret Tina, Sheila-Maria og Amalie S., som tidligere har deltaget i ”Paradise Hotel”. Bonusinfo: Han har været med i ”Dagens Mand” og et enkelt afsnit af ”For Lækker Til Love” med Ciano.
Alder: 21 år Beskæftigelse: Poledance-instruktør og barbestyrer Her kommer hun fra: København
Alder: 20 år Beskæftigelse: Studerende og deltidsmodel Sådan beskriver hun sig selv: Imødekommende, flirtende og optimist Det vidste du ikke om hende: Hun har været kæreste og boede sammen med Lasse fra ”Paradise Hotel 2” i halvandet år. Bonusinfo: Hun deltager i ”Paradise Hotel”, fordi hun håber på at blive Paradise-vært en dag.
Alder: 19 år Beskæftigelse: Fodboldspiller og fodbolddommer Sådan beskriver han sig selv: Humoristisk, lækker og har selvtillid Det vidste du ikke om ham: Han får tit at vide, at han ligner Christiano Ronaldo. Bonusinfo: Hans har engang fået en aftale i fodboldklubben AC Horsens, hvor han spillede med deres reserver.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.