Kendte

Harry Styles’ vilde weekend i New York

Af Thomas Flindt 3. juli 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Mens One Direction holder en pause fra deres stramme program, hænger Harry Styles ud i New York med venner og en mulig flirt. Se billeder her!

Superlækre Harry Styles nyder sin miniferie fra One Directions koncertprogram i New York med venner, kollegaer og måske en potentiel kæreste.

I søndags var Harry Styles nemlig på iPhone-shopping i den store Apple forretning i New York, og han havde selskab af One Directions stylist Lou Teasdale og den britiske model Kara Rose Marshall, som ifølge rygterne skulle være Harry Styles' nye flirt. Harry og Kara Rose tilbragte også aftenen sammen til en fest på et tag i New York.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Harry Styles tager iskolde bade

Harry Styles flashede også en ny tatovering af et kors på sin venstre hånd under sin shoppedag i New York, og på et tidspunkt måtte han flygte fra en stor gruppe directioners, der fik ham fanget med ryggen mod muren. Se billederne på Mirror.

Men weekenden var ikke kun sjov og ballade for Harry Styles, der fik tid til at mødes med Take That-sangeren Gary Barlow til en snak om musik.

- De mødtes en aften og talte om Garys liv i Take That som ung og som gammel. Harry lyttede meget opmærksomt. Han kan godt lide ældre selskab, og han tager så mange råd til sig, som han kan. Gary fortalte om sine sangskrivnings-tekniker, og han tilbød, at de kunne skrive sammen en dag, fortæller en kilde til Mirror.

Se videoen: Zayn Malik spiser af Harry Styles' trusser

Vi har samlet en masse billeder af Harry Styles' vilde weekend i New York - tjek dem ud herunder.

Hvad synes I om Kara Rose Marshall? Kunne det være en pige for Harry?

HarryStylesiNewYork

Harry Styles fik også taget billede med NYPD. Hvad synes I om Harry med politihat på? ;-)
Kara Rose Marshall (tv) og hendes veninde Tess Brokaw til fest på et tag i New York. Harry Styles var også til festen.

MestLæste