Kendte

Harry Styles tatoveringer er meget personlige

Af Thomas Flindt 15. august 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Tatovøren Kevin Paul har for nylig lavet to tatoveringer på Harry Styles, men han vil ikke fortælle om dem – de er nemlig meget personlige.

I går kunne vi fortælle, at Harry Styles havde fået lavet to hemmelige tatoveringer af Kevin Paul, der også afslørede, at de kun var starten på en stor tatovering, der skal fylde halvdelen af armen. Nu fortæller Kevin så lidt mere om Harry Styles planer.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- De er meget personlige for ham, og derfor vil han ikke have, at folk skal vide, hvad de er. Over de næste par uger skal jeg tegne resten og sende det til ham, så han kan godkende det. En af de tatoveringer han fik lavet, havde noget at gøre med hans barndom, og den anden symboliserede noget rigtig vigtigt i hans liv, fortæller Kevin Paul til Sugarscape.

Læs også: Babyer opkaldes efter Harry Styles

Det er ikke første gang, at Kevin Paul tatoverer One Direction-stjernen. Da Harry Styles for første gang trådte ind i Kevin Pauls biks, vidste den unge sanger ikke meget om tatoveringer, men det har Kevin fået lavet om på. Han lægger nemlig stor vægt på at guide sine kunder i den rigtige retning.

- Han vidst ikke meget til at starte med. Han kiggede igennem min portfolio, (mappe med billeder af de tatoveringer Kevin har lavet, red.) og jeg guidede ham igennem det hele, fortæller kendis-tatovøren.

Læs også: Harry Styles overfaldet med tampon

Harry Styles er ikke den eneste kendis, som Kevin Paul har tatoveret. Også Rizzle Kicks, Ed Sheeran og snart også Zayn Malik har lagt krop til Kevins kunstneriske evner.

Kan man få for mange tatoveringer? Hvis ja, hvor går grænsen?

Læs også: Christopher får sin første tatovering

HarryStyles

MestLæste