Kendte

Harry Styles taler ud om Cara Delevingne

Af Marie Søndergaard 17. september 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Harry Styles har været til modeshow, hvor Cara gik catwalk, og her blev han spurgt om forholdet til modellen. Læs her, hvad han svarede.

Mange har spekuleret i, om One Directions Harry Styles og den smukke model Cara Delevingne mon er kærester, efter de blev set sammen til en musical i London. I går eftermiddag var Harry Styles til et Burberry modeshow, hvor Cara gik catwalk, og lige inden spurgte en journalist, om han så frem til at se "sin pige" gå ned ad catwalken.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Harry Styles' søde gave til sin søster.

- Hun er ikke "min pige". Jeg ved godt, hvad du prøver på, svarede Harry Styles, som dog gerne ville give et bud på, hvorfor alle er så vilde med Cara Delevingne i øjeblikket.

- Det er sikkert de der øjenbryn, sagde Harry før modeshowet.

Læs også: Harry Styles på date med supermodel.

Den hotte krøltop nægter altså, at de skulle være kærester, men alligevel sneg han sig backstage efter modeshowet og fik taget et billede sammen med Cara, hvor de står med armene om hinanden, og han har en mærkelig maske på.

Læs også: Harry Styles elsker "Sex and The City".

Måske er de bare rigtig gode venner? I hvert fald har flere medier skrevet, at han under showet flirtede med sin sidekammerat, skuespillerinden Sienna Miller. Hm, vi ved ikke rigtigt, hvad vi skal tro, men det må i hvert fald være lidt svært for Harry Styles, at han nærmest ikke kan snakke med en pige, uden alle tror, de er kærester.

Harry Styles, Cara Delevingne, modeshow

Tror du, Harry og Cara er kærester eller venner?

HarryStylestilmodeshow

MestLæste