Harry Styles og Taylor Swift
Kendte

Harry Styles taler ENDELIG ud om forholdet til Taylor Swift

Af Anne-Sophie Uldall Petersen 19. april 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Harry Styles og Taylor Swift var på alles læber, da de datede. Nu fortæller Harry, hvordan det var, og hvordan han har det med de sange, der handler om ham.

I 2012 var der ét par, som alle snakkede om: Harry Styles og Taylor Swift. Han var en del af verdens mest succesfulde popgruppe, og hun var en country-stjerne, der havde vundet flere Grammy-priser. Deres forhold varede dog ikke længe, men det har efter sigende været inspirationskilde for en del af Taylors største hits.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I et interview med Rolling Stone fortæller Harry nu, hvad der skete, da han datede Taylor Swift.

- Når jeg ser billeder fra den dag (billeder af ham selv og Taylor på date i Central Park, red.), tænker jeg, at forhold er svære – uanset alder. Og når man er 18 forstår man ikke helt, hvordan det fungerer. Du er lidt akavet i starten. Du er på en date med én, du helt vildt godt kan lide. Det burde være simpelt, ikke? Jeg har helt sikkert lært noget. Men sagen er den, at jeg bare ville have, at det skulle være en helt normal date.

Læs også: Se billederne fra Harry Styles' og Taylor Swifts date

Rolling Stone spørger naturligvis også ind til Taylors sange, der handler om Harry.

- Jeg ved ikke, om de handler om mig eller ej, svarer han høfligt. Sagen er den, at hun er så god, at sangene bliver spillet over det hele. Jeg er er heldig, hvis alt det [vi gik igennem] hjalp med at skabe de sange. Det er det, der rammer hjertet.

Læs også: Se Taylor Swifts VILDE dobbeltgænger

Til slut spørger Rolling Stone om Harry kan lide Taylors sange:

- Ja og nej. Hun behøver ikke mig til at fortælle hende, at de er fantastiske. Det er fantastiske sange … Det er den mest fantastiske utalte dialog nogensinde.

I galleriet kan du se, hvilke sange der (måske!) handler om Harry Styles:

7gangeTaylorSwiftharsungetomHarryStyles

“And to the fella over there with the hella good hair” Vi er så meget enige med dig, Taylor! Han har det flotteste hår. Ever!
“You got that James Dean day dream look in your eye” Ligheden mellem filmikonet James Dean og Harry Styles er slående!
“You got that long hair, slicked back, white t-shirt” Hvis der er noget, der kendetegner Harrys afslappede stil, er det hans tilbagestrøgne hår og hvide T-shirts i massevis.
“Didn't you flash your green eyes at me? Didn't you calm my fears with the Cheshire cat smile?” Harry har grønne øjne. Tjek! Harry er vokset op I den engelske by Cheshire. Tjek!
“Looking at it now, last December (last December)” Det var i december 2012, at parret viste sig sammen offentligt for første gang.
“They are the hunters, we are the foxes” Hvad er det, du har på, Taylor?
“Your necklace hanging from my neck. Two paper airplanes flying, flying, flying” Et af de første hints om, at Harry og Taylor datede, var, at de blev spottet med den samme halskæde. Den forestiller et papirsfly. Mon dog det er et tilfælde?

MestLæste