Kendte

Harry Styles’ svære dilemma

Af Luise Gregersen 18. december 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Se her, hvad Harry Styles svarede, da han blev spurgt, om han helst vil sidde fast i en elevator med Kendall Jenner eller Taylor Swift!

Det er ikke altid nemt at have berømte ekskærester. Det lærte Harry Styles på den hårde måde, da han for nyligt fik et ret svært spørgsmål i et interview. Journalisten spurgte nemlig om, hvilken ekskæreste han helst vil sidde fast i en elevator med: Caroline Flack, Kendall Jenner eller Taylor Swift?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Harry Styles åbner op om Taylor Swifts sange

Uh, svært spørgsmål! Det syntes Harry tilsyneladende også, for han kunne simpelthen ikke vælge:

- Øh… Altså jeg har venskabelige forhold med dem alle tre, så det er et snydespørgsmål!

Læs også: Kendall Jenner taler ud om Harry Styles

Men så nemt gav journalisten ikke op! Han spurgte nemlig efterfølgende, om Harry da gerne ville sidde fast i en elevator med dem alle sammen på én gang? Men heller ikke denne gang var det nemt at lokke et direkte svar ud af Harry:

- Jeg ved godt, hvad du prøver på. Jeg ved det ikke.

Hvor er det sødt, at Harry aldrig taler grimt om sine eks'er, selv om vi nu gerne ville vide, hvem han ville have valgt. Hvem tror I, at Harry helst vil sidde fast i en elevator med?

7gangeTaylorSwiftharsungetomHarryStyles

“And to the fella over there with the hella good hair” Vi er så meget enige med dig, Taylor! Han har det flotteste hår. Ever!
“You got that James Dean day dream look in your eye” Ligheden mellem filmikonet James Dean og Harry Styles er slående!
“You got that long hair, slicked back, white t-shirt” Hvis der er noget, der kendetegner Harrys afslappede stil, er det hans tilbagestrøgne hår og hvide T-shirts i massevis.
“Didn't you flash your green eyes at me? Didn't you calm my fears with the Cheshire cat smile?” Harry har grønne øjne. Tjek! Harry er vokset op I den engelske by Cheshire. Tjek!
“Looking at it now, last December (last December)” Det var i december 2012, at parret viste sig sammen offentligt for første gang.
“They are the hunters, we are the foxes” Hvad er det, du har på, Taylor?
“Your necklace hanging from my neck. Two paper airplanes flying, flying, flying” Et af de første hints om, at Harry og Taylor datede, var, at de blev spottet med den samme halskæde. Den forestiller et papirsfly. Mon dog det er et tilfælde?

MestLæste