Kendte

Harry Styles reagerer på fans’ behandling af Olivia Wilde: ”Det er hårdt”

Af Josephine Sjelhøj 22. august 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Ritzau Scanpix
Det er ikke alle, der var lige begejstrerede, da det blev offentliggjort, at Harry Styles og Olivia Wilde danner par. Nu sætter stjernen ord på den hårde behandling kæresten har fået af hans fans.

Da det i januar 2021 kom frem, at Harry Styles danner par med instruktøren Olivia Wilde, blev forholdet mødt af en blandet reaktion.

En reaktion, der har gjort ondt på Styles, men som han ikke har sat ord på før nu.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I et nyt interview med Rolling Stone fortæller stjernen nemlig, at han forsøger at holde sit privatliv og sin karriere adskilt, men at det kan være vanskeligt på grund af fansenes store passion for ham.

Og på trods af, at Styles mener, at han har verdens bedste fans, så er han klar over, at der stadig findes en kerne af gruppen, der ikke altid behandler personerne i hans liv med lige så meget venlighed, som han selv promoverer.

– Det er selvfølgelig en svær følelse, når det er som om, at man skal stå ansvarlig over for et hjørne af Twitter bare fordi man er tæt på mig. Jeg ville bare synge. Jeg ville slet ikke lave det her, hvis jeg vidste, jeg skulle såre folk på den måde, fortæller sangeren.

Styles fortæller samtidig, at det har været svært at date med fansenes voldsomme reaktioner i baghovedet.

– Kan du forestille dig at være på anden date med en person, og så være nødt til at sige ”okay, de kommer til at sige det her, og det kommer til at være virkelig sindssygt, og de vil være virkelige onde, og det er slet ikke sandt … men anyway, hvad har du lyst til at spise?” fortæller Styles i et forsøg på at vise, hvordan hans kærlighedsliv har set ud tidligere.

Olivia Wilde: Had definerer ikke Harrys fans

Selv om fansenes hårde reaktioner sårer Harry, fortæller han også til Rolling Stone, at han er imponeret over det sammenhold, hans fans har skabt sammen.

Olivia Wilde er også enig i dette, og fortæller i samme interview, at hun tror på, at Harrys fans er definitionen på venlighed.

– Hvad jeg ikke forstår ved den ondskab, der refereres til, er, at den slags giftig negativitet er antitesen til Harry, og alt, hvad han deler. Jeg tror ikke personligt på, at den hadefulde energi definerer hans fanskare overhovedet. De fleste af dem er sande forkæmpere for venlighed.

Læs mere om

MestLæste