Kendte

Harry Styles – Jeg flirter for meget

Af Benedikte Brix 10. oktober 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hjerteknuseren Harry Styles fra One Direction indrømmer, at han flirter for meget.

Boybandet One Direction er blevet megastjerner og bliver tilbedt af millioner af fans - primært piger, og det er Harry Styles fast besluttet på at udnytte.

- Jeg er måske for flirtende. Men jeg er en 18-årig dreng, og jeg kan godt lide at have det sjovt!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Harry Styles vil gerne date kvinder på 44

Harry Styles har både datet den 32-årige tv-vært Caroline Flack og har haft affærer med både Cara Delevingne og ifølge rygtet Alexa Chung. Men sangeren har det dårligt med at blive set som gruppens player - han siger, det ikke passer til hans rigtige personlighed.

- Jeg vil ikke sige, at jeg er pigeskør, for det får mig til at lyde lidt som en skørtejæger. Det er ikke rigtig mig, siger Harry Styles til magasinet Seventeen.

Læs også: Harry Styles flirter igen med ældre kvinde

For nylig grinede den populære One Direction-sanger af al den opmærksomhed, han får på grund af sit kærlighedsliv og mange byture. Harry insisterer nemlig på, at han ikke er anderledes end enhver anden fyr på sin alder.

- Jeg kan godt lide at have det sjovt, men det er rart at vågne op i sin egen seng, er det ikke? Spørger idolet og fortsætter:

- Jeg morer mig da en masse, men jeg har ikke halvt så travlt, som folk tror, det er helt sikkert. Jeg gør de samme ting, som alle andre 18-årige knægte, det bliver bare skrevet om.

Læs også: Justin Bieber - Harry Styles hold dig væk fra min mor

Hvad synes I - kan man flirte for meget?

MestLæste