Kendte

Harry Styles får nye tatoveringer

Af Stine Nielsen 15. oktober 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Da One Direction forleden var i Dublin, smuttede Harry Styles en tur forbi tatovøren og fik sig et par nye tatoveringer.

Forleden var One Direction i Dublin, hvor de blandt andet besøgte tv-showet "The Late Late Show". Og her afslørede Harry Styles, at han havde udsmykket sin krop med et par tatoveringer tidligere på dagen.

- Jeg fik en på mine arme her (peger på indersiden af armene), jeg fik den i dag, fortalte Harry.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Harry Styles får hemmelig tatovering

Harry har allerede flere tatoveringer, inklusiv en stjerne, bogstavet A og en bøjle. De nye tatoveringer består af: "Ting jeg kan" på den ene arm og: "Ting jeg ikke kan" på den anden. Gad vide, hvad det helt præcist går ud på?

- Det er en London-ting, afslørede Niall Horan.

Læs også: Se Selena Gomez nye tatovering

Desværre kunne Harry ikke vise de nye tatoveringer frem, da de stadig var dækket til af bandagen. Vi glæder os til at se dem!

Harry var dog ikke den eneste fra One Direction, som blev tatoveret i Dublin! Louis Tomlinson og Liam Payne fik tatoveret skruer på anklerne - ligesom dem Harry Styles og Zayn Malik har i forvejen.

Læs også: Rihannas vilde tatovering

- Så mig og Liam joinede crewet i går og fik to skrue-tatoveringer på vores ankler, nu har vi dem alle sammen undtaget Niall! Kom nu @NiallOfficial, skrev Louis på twitter.

Grunden til, at Niall ikke har fået en tatovering endnu, er fordi han er bange for nåle. Synd!

Læs også: Christopher får sin første tatovering

Hvilken 1D-tatovering er jeres favorit?

HarryStyles