Kendte

Harry Styles blev afvist

Af Stine Nielsen 28. oktober 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Normalt kan Harry Styles charmere pigerne uden problemer, men forleden blev han altså afvist, da han inviterede på date!

I sidste uge blev One Direction interviewet til morgenprogrammet "Sunrise" i Australien. Det var værten Samantha Armytage, der lavede interviewet, og nu afslører hun, at Harry Styles flirtede med hende og inviterede hende ud på en date.

- Da han kom ind og kyssede mig på kinden, tænkte jeg: "Åh, hello." Harry var meget åben og talte om kvinder. Han sagde, han var ligeglad med alder. Og der var meget flirten fra ham - og det var ikke kun ham. Det gik begge veje, siger Samantha til The Sun.

harry styles, one direction, date

Læs også: Harry Styles vil gerne date kvinder på 44

Desværre for Harry blev han afvist af den 17 år ældre vært, da han inviterede hende ud for at spille golf.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Han inviterede mig ud for at spille golf. Han er alt for ung. Og jeg er for gammel til ham. Jeg foretrækker ældre mænd. Jeg er gammel nok til at være hans mor. Han var meget sød og virkede som en meget klog dreng, og det er meget smigrende for mit ego, når en fyr som ham flirter lidt med mig, siger Samantha.

Læs også: Harry Styles flirter igen med ældre kvinde

Det er ikke første gang, at Harry flirter med en ældre kvinde. Hans forhold til den 14 år ældre tv-vært Caroline Flack blev meget omdiskuteret.

Kunne du finde på at afvise Harry, hvis han inviterede dig på date?

HarryStylestilmodeshow

MestLæste