Kendte

Har Katy Perry og John Mayer slået op?

Af Oliver Kokholm Ungermann 27. februar 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Flere medier skriver, at superstjernerne Katy Perry og John Mayer har slået op. Læs her, hvorfor.

For kort tid siden troede de fleste, at Katy Perry og John Mayer var blevet forlovet, men nu ser det i stedet ud til, at de har slået op.

Se billedet af ringen her

Parret, der har været sammen siden 2012, har flere gange afbrudt deres forhold, men har efter kort tid fundet sammen igen. Og det kunne tyde på, at der sker noget lignende denne gang.

- Jeg er ikke sikker på, hvor længe det varer, men ja, det er slut for nu, siger en kilde til usmagazine.com. Og også andre kilder bekræfter bruddet:

- Katy er stresset over sin turné, og de har skændtes i et stykke tid. Det er nok for det bedste, for hun skal på turné i en evighed, lyder det om stjerneparret.

Læs også: Miley Cyrus og Katy Perry kysser

Hverken John Mayer eller Katy Perry har selv bekræftet bruddet, men det tyder altså på at være sandt. En flyttebil er også blevet set ved Katy Perrys hjem i Hollywood Hills i går, og den skulle altså have fjernet nogle af parrets ting. Men med deres historie for at finde sammen igen, efter de har holdt en pause fra hinanden, kan vi kun håbe på, at de snart er tilbage sammen igen!

Hvad tror I? Har Katy Perry og John Mayer slået op?

katy perry, john mayer, flyttebil

MestLæste