Halle_Bailey
Kendte

Halle Bailey gik all in på havfrue-look ved premieren på 'Den Lille Havfrue'

Af Christoffer Mygind Juul 12. maj 2023
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Mario Anzuoni/Reuters/Ritzau Scanpix
Og hun var langt fra den eneste stjerne, der kanaliserede virkelighedens Ariel.

Når den røde løber bliver rullet ud til premierer og events verden over, er det samtidig det perfekte udstillingsvindue for nogle af tidens største og mest populære tendenser.

Til årets Oscar-show var det eksempelvis tydeligt, at bryllups-inspirationen havde gjort sit indtog, mens Valentinos pink var noget nær uundgåelig på sidste års røde løbere.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Men også referencer til det dybe og farverige hav har gjort sit indtog og tendensen kaldes 'Mermaidcore', der – som navnet antyder – trækker på referencer til alt fra havfruer og koraller til undervandsvæsener og bølgebrus.

Og er der ét sted, som er den perfekte anledning at lufte denne tendens, var det selvfølgelig til premieren på en af årets mest ventede film: 'Den Lille Havfrue'.

Således dukkede utallige stjerner op på den blå løber mandag den 8. maj 2023 i Los Angeles iført den ene havfrueinspirerede kjole efter den anden.

Filmens hovedrolleindehaver var ingen undtagelse.

Halle Bailey kanaliserede nemlig en moderne Ariel med sin metalliske drøm af en kjole fra designer Valdrin Sahiti. Med changerende blå toner og en buste, der mindede om en kombination af brusende bølger og muslingeskaller, passede den perfekt til premieren og filmens univers.

Halle_Bailey
Sanger og skuespiller Halle Bailey
Foto: Valerie Macon/AFP/Ritzau Scanpix

Men hun var langt fra den eneste stjerne på aftenen, der havde hentet inspiration fra den ikoniske Disney-film fra 1989.

Supermodel og tv-vært Heidi Klum ankom også i en kjole fra couture-designeren Jasmin Erbaş, der med det samme ledte tankerne hen på elegante og mytiske undervandvæsener med det lange, gennemsigtige slæb og den dramatiske sommerfugl-buste, der glimtede om kap med de mange blitzer.

Netop slæb var aftenens helt store hit på den blå løber, da flere stjerner havde referencer til havfruefinner i deres kjoler.

Britiske Simone Ashley, der er særligt kendt for sin rolle i anden sæson af Netflix-serien 'Bridgerton', valgte at kombinere tendensen med 'Barbiecore' med sin Atelier Versace-kjole med pink slæb.

Samtidig var skuespiller Stephanie Beatriz, som er kendt for komedieserien 'Brooklyn Nine-Nine', også trukket i havfruetøjet. Hun ankom i en changerende glimmerkjole i pastelfarver med slæb, som mindede om smukt havfrueskæl under vandet.

Se alle de flotte looks på den blå løber nedenfor, og glæd dig til et gensyn med Ariel, Tumle, Sebastian og Ursula, når 'Den Lille Havfrue' rammer de danske biografer den 25. maj 2023.

Heidi_Klum
Heidi Klum
Foto: Valerie Macon/AFP/Ritzau Scanpix
Simone_Ashley
Simone Ashley
Foto: Valerie Macon/AFP/Ritzau Scanpix
Stephanie_Beatriz 
Stephanie Beatriz
Foto: Jordan Strauss/Invision/AP

Denne artikel blev første gang bragt på ELLE.dk. Dette er en redigeret version.

MestLæste