Kendte

Guldtuben 2018: Her er alle vinderne

Af Nanna Skousbøll 24. september 2018
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det populære award-show Guldtuben hylder Danmarks bedste youtubere. Få overblik over alle vinderne fra Guldtuben 2018 her.

Guldtuben 2018 blev afholdt i en fyldt Royal Arena, der som det eneste award-show i Danmark, samler alle danske youtubere, for at fejre deres flotte videoer og hårde arbejde.

Til prisuddelingen var YouTube-stjernerne Julia Sofia Aarestrup og Rasmus Brohave værter sammen med ”Magic Mrtin” (Martin Johannes Larsen). De tre værter leverede et flot show, og de forholdt sig også rolige, da de på grund af en brandalarm måtte evakuere hele Royal Arena. Heldigvis viste det sig ikke at være alvorligt, og showet kunne fortsætte.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Som aftenens underholdning spillede Malte Ebert, Christopher og Albert Dyrlund hver især deres største hits.

Se også: "Hvem af jer"-challenge med Guldtuben-værterne

For mange var aftenens højdepunkt prisen for ”Årets videoskaber”, der uddeles til den youtuber, som har lavet originalt, nytænkende indhold ud over det sædvanlige og i meget høj kvalitet. Vinderen 2018 blev Alexander Husum, som startede med at lave videoer tilbage i 2011. Han vandt også prisen ”Årets teamwork” for hans prank-war serie sammen med Niki Topgaard.

En anden pris, som flere ventede spændt på, var prisen for ”Årets video”. Dette skyldes, at Frederik Trudslev var nomineret for hans video ’Svaret, som I har ventet på’, hvor han fortæller om sin seksualitet. Hans åbenhed viste sig at bære frugt, da han løb afsted med prisen for ”Årets video” 2018. For ud over at Frederik deler ud af sit privatliv, sender han også et vigtigt budskab om, at det er helt normalt at være homoseksuel.

Astrid Olsen var en af de heldige youtubere, som kom afsted med hele to priser. Hun vandt prisen for "Årets beauty & fashion” for tredje år i træk, og ”Årets visuelle udtryk”, som gives til den youtuber med det bedste øje for lyd, teknik og billede.

Læs også: Stort selvtillidstema og interview med Julia Sofia i Vi Unge

Her er alle vinderne fra aftenen:

Årets videoskaber: Alexander Husum

Årets visuelle udtryk: Astrid Olsen

Årets video: Fredrik Trudslev - 'Svaret som I har ventet på'

Årets serie: Stupidaagaards - 'Fråder fredag'

Årets budskab: Kristine Sloth

Årets rising star: Niki Topgaard

Årets teamwork: Alexander Husum & Niki Topgaard - 'Ultimativ roommate prankwar'

Årets humor: Johnni Gade

Årets beauty & fashion: Astrid Olsen

Årets SoMe Medie: Noble Nordic

Årets gamer: MadsenGaming

Årets vlogger: Futte

Årets reklame: Legoland med Mika & Tobias - 'Landet af Lego'

Læs mere om