gossip girl
Kendte

”Gossip Girl”-stjerne er blevet gift!

Af Sophie Niemann 28. februar 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Dan Humphrey er ikke længere ”Lonely Boy”, for han er nemlig blevet gift.

Penn Badgley, som spiller den sarkastiske Dan Humphrey i tv-serien ”Gossip Girl” er blevet gift! I går sagde han ”ja” til sangerinden Domino Kirke, på et rådhus i New York, i selskab med familie og venner.

Læs også: 13 ting du ikke vidste om "Gossip Girl"

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Brudeparret klædte hinanden godt! Penn Badgley så supergodt ud i sit mørkeblå jakkesæt med sort slips, mens bruden havde valgt en flot og enkel langærmet blonde-kjole i hvid. Et smukt par!

Tag testen: Hvilken fyr fra "Gossip Girl" passer du bedst sammen med?

Se et billede af brudeparret herunder:

Congrats to a couple beautiful people

Et opslag delt af Darren Will (@smileoutofhell) den

Stjernerne fra "Gossip Girl": Hvor er de nu?

Stjernernefra"GossipGirl":Hvorerdenu?

Serena van der Woodsen - Blake Lively Blake er i dag gift med den hotte skuespiller Ryan Reynolds, som du sikkert kender fra den romantiske komedie ”The Proposal”. Den 16. december 2014 blev parret forældre til datteren James Reynolds, og hun er gravid med parrets andet barn! Efter serien sluttede, startede Blake livstilshjemmesiden ”Preserve”, som hun dog lukkede igen efter kun ét år. ”Gossip Girl”-stjernen har flere film på tegnebrættet i år, og Blake er blandt andet på rollelisten i Woody Allen-filmen ”Café Society”, thrilleren ”All I See Is You” og filmen ”The Shallows”.
Foto: All Over
Nate Archibald – Chace CrawfordSupersøde Chace har medvirket i et par mindre film og været aktuel i ABC-serien ”Blood & Oil” siden ”Gossip Girl”. Den toplækre skuespiller har også medvirket i ét afsnit af en anden superfed serie, nemlig ”Glee”. I år har han hovedrollen i Warren Beattys film om Howard Hughes sammen med Alec Baldwin, Taissa Farmiga og Lily Collins. Filmen har endnu ikke fået en titel.
Foto: All Over
Chuck Bass – Ed WestwickEd har haft meget at se til, efter serien stoppede. Han har blandt andet medvirket i ”Romeo & Julie” og været en del af horror-komedien ”Freaks of Nature”. Derudover har han spillet en seriemorder i ABC-serien ”Wicked City” - scary! Den charmerende brite har også nye film at se frem til, nemlig ”Take Down” og ”Jekyll Island”. Privat har Ed Westwick dannet par med blandt andre Jessica Szohr, der også er kendt som Vanessa Abrams i ”Gossip Girl”. Det er jo megasødt!
Foto: All Over
Blair Waldorf – Leighton Meester Ligesom Blake er Leighton også blevet gift og har fået en datter- så sødt! Den 15. februar 2014 blev Hollywood-stjernen gift med skuespilleren Adam Brody, der er kendt fra serien ”The O.C.”. Sammen har de fået datteren Arlo Day Brody, der blev født den 4. august 2015. I år vender den fashionable skuespiller tilbage på skærmen for at medvirke i komedien ”Making History”.
Foto: All Over
Dan Humphrey – Penn BadgleyEfter at ”Gossip Girl” sluttede, har Penn medvirket i et par film, men han har dog mest været fokuseret på musikken og bandet ”MOTHXR”. Deres debutalbum ”Centerfold” kom på gaden den 26. februar i år. Stjernen er heldigvis tilbage på det store, hvide lærred i år i Adam Greens film ”Aladdin”, hvor Penn spiller prinsen af Monaco. Så er der noget at glæde sig til!
Foto: All Over
Jenny Humphrey – Taylor MomsenTaylor Momsen valgte at sætte sin skuespillerkarriere på pause, efter seriens farvel til skærmen, så hun kunne fokusere 100 procent på musikken. Hun er en del af det meganice band ”The Pretty Reckless”, og efter seriens afslutningen har rockgruppen udgivet albummet ”Going to Hell” i 2014. Bandet arbejder eftersigende på ny musik i øjeblikket – spændende!
Foto: All Over
Vanessa Abrams - Jessica SzohrEfter ”Gossip Girl” har Jessica blandt andet haft roller i serierne ”Complications” og ”Kingdom”, og du har måske også set hende i filmen ”Ted 2”. Hun er kæreste med den tidligere amerikanske fodboldspiller Scotty McKnight, og så er der rygter om, at hun får en rolle i den nye udgave af serien ”Twin Peaks”. Det glæder vi os til!
Foto: All Over

MestLæste