Kendte

Glee-stjerne indrømmer misbrug

Af Christine Agertoft 27. juni 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Cory Monteith fra tv-serien Glee fortæller nu, at han havde et alvorligt misbrug, da han var yngre.

I hitserien "Glee" spiller Cory Monteith den følsomme fodboldspiller Finn. Han har fået stor succes med rollen og takket være den, bliver han opfattet som sød og lidt nørdet, men i virkeligheden har Cory en mørk fortid. Den 29-årige skuespiller afslører nu, at han allerede som 13-årig begyndte at ryge hash, forlod skolen som 16-årig og blev afhængig af hårde stoffer.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det er en periode af sit liv, som Cory er meget flov over, og han indrømmer, at han er glad for overhovedet at være i live.

- Jeg er heldig på så mange måder - jeg er heldig, at jeg er i live, siger stjernen.

Da Cory var 19 år, var hans misbrug så alvorligt, at hans mor og venner greb ind, fordi de var bange for, at han ville dø.

- Det var første gang, jeg var på rehab. Jeg fuldførte, men da jeg kom ud, så gik jeg tilbage til at gøre præcis det, jeg havde gjort før.

Test dig selv: Hvilken musical-stjerne er du?

Det var først efter, han havde stjålet penge fra et familiemedlem og blev stillet overfor valget mellem at blive clean eller komme i fængsel, at han forstod, hvor alvorligt hans problem var.

- Jeg vidste, at jeg ville blive fanget, men jeg var så desperat, at jeg var ligeglad. Det var et råb om hjælp. Jeg blev konfronteret og sagde: "Ja, det var mig". Det var det første sande, der var kommet ud af min mund i flere år, siger Cory.

Efter at have arbejdet hårdt for at overvinde sit misbrug og komme tilbage til livet, har Cory en klar besked til alle sine fans. Han mener nemlig, at alle fortjener en ny chance.

- Jeg vil ikke have, at teens tror, at det er i orden at droppe ud af skolen og tage stoffer, og så bliver de også berømte. Men til dem, som er ved at give op: Bare fokuser på det, du vil, og gå efter det.

Synes I, det er modigt af Cory at fortælle om sin mørke fortid?

Læs også: Taylor Lautner var Kristen Stewarts date.

MestLæste