Kendte

Gigi Hadid forsvarer forhold til Zayn Malik

Af Stine Kærsgaard 1. december 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Selv om folk disser Gigi for at finde kærester for hurtigt, lader hun sig ikke slå ud.

Rygterne om, at Gigi og Zayn dater, er nu blevet bekræftet efter, at de to er blevet set holde i hånden, hvor de ser ret så kæresteagtige ud.

Overraskelsen kommer kun lige kort tid efter, at Gigi har slået op med sangeren Joe Jonas, (og Zayn med Perrie Edwards for den sags skyld) og det har fået mange fans til at kritisere supermodellen på de sociale medier.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Hvad er det nu med Zayn og Gigi?

Selv om det er forståeligt, at folk føler med Joe og Perrie, og vi godt kan blive enige om, at #Zigi blev ”real” ekstremt hurtigt, er det jo stadig Gigis og Zayns egen sag, om de vil være sammen eller ej.

På Twitter svarede Gigi derfor også tilbage til de haters, som havde skrevet grimme ting om hende.

- Nogle gange sker der bare ting i livet. For hvilken som helst grund på hvilket som helst tidspunkt. Og nogle gange giver det ikke mening, til det giver mening. Det er det.

Og hun fortsætter:

- Der er ikke nogen grund til at være fordømmende over for situationer, som ikke er dine. Det er let. Hvis jeg på nogen måde kunne sidde med jer alle en for en og fortælle min side af sagen, ville jeg det. Men det kan jeg ikke, så det gør jeg ikke.

Læs også: Zayn Malik og Perrie Edwards bryder forlovelsen?

Foruden skriver Gigi, at man kun bliver lykkelig ved at se tingene i et større perspektiv. Hun har senere slettet sine tweets igen.

Det giver mening, at Gigi havde brug for at knytte en kommentar til alt det her. Og samtidig giver også rigtig god mening, at Joe har valgt både at slette Gigi og Zayn på de sociale medier. Det er en svær og rodet situation!

Vi vil gerne fejre et nye kærestepar, men det er bare som om, vi ikke rigtig er klar endnu. Kan I følge os? Og synes I, at de passer sammen?

Se billeder af Zayn Malik her ...

ZaynMalik

MestLæste