Kendte

Galleri – Hvilken sangerinde har tjent mest i 2012?

Af Thomas Flindt 13. december 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Traditionen tro har Forbes Magazine lavet en liste over hvilke sangerinder, der har tjent allermest i 2012. Tjek listen her!

Det har været et tæt løb, men der findes kun en vinder: Hvem er den bedst betalte sangerinde i 2012?

Forbes Magazine har kigget på alle de store sangerinders regnskaber fra maj 2011 til maj 2012 og nøje udregnet, hvem der har tjent mest.

Læs også: Stjernerne afslører - Vores favorit musik fra 2012

Taylor Swift, Madonna, Rihanna, Adele, Shakira, Britney Spears, Beyoncé, Sade, Katy Perry og Lady Gaga er at finde på listen, men hvem ligger øverst? Lav din egen liste først og tjek så, hvor mange du har ramt i galleriet herunder!

Tjek galleriet: Stjernernes vilde børnenavne

Top10sangerinder2012

10: Shakira har scoret højt i år. Kærligheden til fodboldspilleren Gerard Piqué er blomstret, og de venter nu et barn. Hun får dog kun en tiendeplads på listen med 20 millioner dollars.
9: 54-årige Madonna kan stadig sælge plader og beviser det ved at snuppe en niendeplads på Forbes liste. Hun har tjent 30 millioner dollars.
8: Den dygtige sangerinde Sade udsendte i 2010 ”Soldier of Love”, og pladesalget samt den efterfølgende turné har indbragt hende 33 millioner dollars. Hvis I ikke allerede kender Sade, så kan hun varmt anbefales – total afslapningsmusik! J
7: Adele har indtjent flotte 35 millioner dollars. Billedet er fra Grammy-uddelingen i februar, hvor hun fik hele seks priser. Det sidste vi har hørt fra Adele, er soundtracket til den nyest James Bond-film. Har I hørt det? Tjek det her.
6: Beyoncé blev mor for første gang i starten af året, da hun bragte datteren Blue Ivy til verden. Og selvfølgelig er hun også at finde på Forbes liste med 40 millioner dollars. Vidste I, at en fra Vi Unge er helt vild med sangen ”Love On Top”? Se hvem her!
5: Katy Perry er overraskende nok kun at finde på femtepladsen med 45 millioner dollars. Nu bevæger vi os snart ind i top 3. Hvor mange har du gættet rigtigt?
4: ”Born This Way”-sangerinden Lady Gaga har haft masser af succes i år. Det har resulteret i flotte 52 millioner dollars. Hendes ”Born This Way”-tour er gået forrygende, men en koncert i år gave hende problemer. Se hvilken her!
3: Den eksotiske sangerinde Rihanna indtager en flot tredjeplads på listen. Selv om hendes år har været turbulent, så har hun alligevel tjent 53 millioner dollars. Havde hun endt højere, hvis hun havde holdt sig væk fra Chris Brown?
2: Pop-prinsessen Taylor Swifts fanskare vokser og vokser, og det kan vi godt forstå: Hun er slet ikke til at stå for! Drengene i stjerneland er også vilde med hende, men hun har ikke fundet den store kærlighed endnu. Måske Harry Styles er manden i hendes liv? Hvis ikke, så kan hun jo altid skrive en ny sang eller to om deres forhold. 57 millioner dollars giver Taylor en andenplads. Sejt!
1: Hvis I havde gættet, at ”X Factor”-dommeren Britney Spears skulle toppe Forbes liste over de bedst tjenende sangerinder fra 2012, er vi mildest talt imponerede! Koncerter, parfumer og albummet ”Femme Fatale” har indbragt Britney 58 millioner dollars, og derfor indtager hun førstepladsen. Tillykke Britney!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste