Kendte

Galleri: De vildeste billeder fra weekenden

Af Thomas Flindt 24. september 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Stjernerne har virkelig haft gang i den i weekenden, og det vrimler derfor med vilde billeder og historier – tjek galleriet ud her!

Stjernernes weekend har været proppet med fester, shows og koncerter, og vi giver jer her de vildeste historier og billeder fra weekends mange events.

Luksushotellet MGM Grand i Las Vegas lagde rammer til iHeart Radios to dage lange koncert, der bød på optrædener fra Miley Cyrus, Katy Perry, Drake, Chris Brown og mange flere. Tjek de mange vilde outfits og skøre billeder i galleriet.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Miley Cyrus græd under koncert

Alle stjernerne fra "Glee", "Modern Family", "How I Met Your Mother" og alle de andre gode tv-shows samledes til "Emmy Awards 2013" for at hylde de bedste tv-shows i branchen, men selv om det vrimlede med stjerner, så løb Sofia Vergara med opmærksomheden - se hvorfor i galleriet.

Læs også: Cory Monteith hyldet til Emmy Awards

Sidst men ikke mindst så havde Taylor Swift, Rihanna og Selena Gomez også en vild weekend, der blandt andet indeholdt klovneri, politiet og en abe - læs historierne i galleriet.

Læs også: Selena Gomez på ikke rejse til Rusland

Hvad er det vildeste, der skete i jeres weekend?

Weekendsvildestebilleder

Jay McGuiness fra The Wanted kastede vand over publikum til iHeart Radio-koncerten, men hævnen var sød ...
Max George hældte nemlig en hel flaske ned af nakken på Jay, hihi.
Vi er ret vilde med Avril Lavignes look til iHeart Radio-koncerterne...
Specielt håret og den farverige makeup er ret godt lavet.
Avrils band var også stylet megasejt. Tjek lige den hanekam!
Selena Gomez var til Versaces modeshow i Milano, og vi synes, at det lidt mørkere og mystiske look passer vildt godt til hende. Hvad synes I?
I Nashville fik Taylor Swift besøg af sin gode ven Ed Sheeran, der havde klædt sig ud som en klovn - eller hvad man nu kan kalde det, hihi.
Miley Cyrus havde to dværge med på scenen til iHeart Radio Festival - lidt skørt - og på et tidspunkt spankede hun den ene.
Sofia Vergara fra "Modern Family" havde et par vildt dyre øreringe på til Emmy Awards 2013. Øreringene, som hun havde lånt, koster tæt på 40 millioner kroner - wow!
Normalt er vi ret store fans af Miley Cyrus' anderledes stil, men dette sceneoutfit fra iHeart Radio Festival ved vi ikke rigtig, hvad vi skal sige til. Hvad synes I om det?
Katy Perry gav den gas til iHeart Radio Festivalen, og vi elsker dette billede fra hendes koncert - hvad sker der for de mange ansigtsudtryk? :-)
Det er ikke til at se, men det er altså Drake, der blev dækket af en tyk tåge på scenen under iHeart Radio Festival. Det ser ret flot ud!
Rihana tunerer for tiden i Asien, og i Thailand kunne hun ikke stå for denne søde abe. Det eneste problem var bare, at aben er en truet dyreart, og derfor fandt myndighederne de to thailændere, som havde lånt Rihana aben, og anholdte dem på stedet.

MestLæste