Kendte

Galleri: Danske stjerner uden makeup

Af Thomas Flindt 22. oktober 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Saseline Sørensen har startet en trend, som mange andre er hoppet med på – nemlig at vise sig selv uden makeup. Se billederne her!

Sangerinden Saseline Sørensen lagde tidligere på måneden et billede på sin Instagram, hvor hun hverken havde makeup på eller filter på billedet. Det billede har nu startet en trend på Instagram blandt kendte og almindelige danske piger, hvor de lægger et billede op af deres naturlige look - uden makeup og uden filter.

- Min veninde Saseline og jeg taler ofte om hvor vigtigt det er, for specielt pigerne derude at vide at alle dem de kigger på i blade og tv, er lige så meget almindelige mennesker som tilskuerne selv. Alle kan ligne superstjerner m. den rigtige sminke og styling, skrev Szhirley, da hun hoppede med på trenden.

Læs også: Derfor skal du fjerne makeup

- Jeg er født m. kroniske sorte rande under øjnene (som min søn har arvet hvis I lægger mærke til det) og så har jeg pigmentforandringer som gør at jeg ikke har én jævn, ensartet tint i ansigtet. Men dette er virkeligheden og jeg er glad for at kunne dele den med jer, skrev hun også.

Det er SÅ fedt, at Saseline Sørensen, Szhirley og de andre kendte tør smide makeuppen og vise, at de heller ikke er perfekte, men den rigtige skønhed kommer indefra!

Se galleriet: 10 stjerner uden makeup

Vi har lavet et minigalleri af de kendte kvinder, som har smidt makeuppen og filteret for at vise deres sande jeg - se billederne under artiklen.

Vil I være med på trenden? Så upload et billede på Instagram med #mitsandejegudenfilter.

Danskekvinderudenmakeup

Saseline Sørensen
Pernille Rosendahl
Patricia fra "X Factor"
Signe Lindkvist
Mathilde Norholt
Szhirley
Christiane Schaumburg-Müller

MestLæste