Kendte

Fyrene fra Paradise Hotel 2011

Af Line Sølvhøj Jensen 8. februar 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvem er de fem fyre fra den syvende sæson af Paradise Hotel er du mest til? Bliv klogere på de fem Paradisoer her.

Endnu en sæson af Paradise Hotel er startet, og her kan du møde de fem første fyre, der er tjekket ind på Paradise Hotel. Hvem af fyrene er du mest til?

Nick
Alder: 22 år
Sådan beskriver han sig selv: Eftertænksom, viljestærk og venlig.
Sådan er han: Nick virker som en benhård Paradise-deltagere. Han sagde ja til at bytte rundt på nogle af de andres partnere den første dag, og han udtalte, at Sheila-Maria var pænere på billedet end i virkeligheden. Mon ikke, der gemmer sig en rigtig Paradise-taktiker i Nick?

Simon
Alder: 20 år
Sådan beskriver han sig selv: Loyal, udadvendt og lækker.
Sådan er han: Simon
Snu, tjekker det ud, sød

Læs mere om Simon her.

Sebastian
Alder: 21 år
Sådan beskriver han sig selv: Sød, charmerende og glad.
Sådan er han: Vi har på fornemmelsen, at vi ikke helt har set, hvad Sebastian kan. Han virker sød, og han har udtalt, at han vil spille med hjertet i stedet for at spille taktisk. Det er nok ikke helt sådan, at man vinder Paradise Hotel, Sebastian - din fjollede græker!

Se video med Paradise-deltagerne her.

Jacob
Alder: 22 år
Sådan beskriver han sig selv: Charmerende, udadvendt og en festabe.
Sådan er han: Jacob er homoseksuel, men det er der ikke nogen af de andre deltagere, der ved endnu. Det bliver spændende at se, om Jacob kan holde det hemmeligt for de andre Paradise-deltagere, for han virker super sød og reel.

Daghan
Alder: 23 år
Sådan beskriver han sig selv: Udadvendt, humoristisk og charmerende.
Sådan er han: Daghan er fyldt med selvtillid, og han tror selv på, at han når rigtig langt i Paradise Hotel, og det lader til, at Daghan er en af årets helt store taktikere. Som han sagde flere gange i løbet af første afsnit: "Alfa-hannen vinder". Vi får se, Daghan…
 

MegetMere