Miley Cyrus
Kendte

Fremover skal vi se langt efter Miley Cyrus på Orange Scene – hun dropper nemlig en særlig type koncerter

Af Mariah Leitisstein 24. maj 2023
Foto: Doug Benc/AP/Ritzau Scanpix
Den amerikanske sanger har ikke længere lyst til at optræde foran et stort publikum.

Hvis du er en af dem, der nåede at fange Miley Cyrus, da hun optrådte i Forum i 2014 eller på Tinderbox i 2019, så er du heldig.

Den 30-årige popstjerne har nemlig meddelt, at hun ikke længere ønsker at optræde i forbindelse med enorme koncerter.

Det sker i et interview med den seneste version af det britiske Vogue, hvor hun forklarer, at det ganske enkelt er lysten, der mangler.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Jeg kan ikke. Ikke bare "kan ikke", fordi kan ikke handler om din evne til at gøre det, men også min lyst. Vil jeg leve mit liv for andres fornøjelse udover min egen? spørger hun og fortsætter:

- At synge for hundredtusinder af mennesker er egentlig ikke det, jeg elsker. Der er ingen forbindelse. Der er ingen tryghed. Det er heller ikke naturligt.

- Det er så isolerende, for hvis du er foran 100.000 mennesker, så er du alene.

Sidst "Flowers"-sangerinden kastede sig ud på en såkaldt stadiontour, var da hun rejste verden rundt med "Bangerz Tour" i 2014 og 2015.

Derfor havde mange Miley Cyrus-fans da nok også håbet på, at den ville stå på en ny verdensturné i forbindelse med hendes seneste album "Endless Summer Vacation", der kom på gaden i marts.

Singlen "Flowers" har været en svimlende streamingsucces og har blandt andet formået at være det eneste nummer nogensinde til at nå en milliard streams på 112 dage.

Men vi skal nok se langt efter en Miley Cyrus koncert på Orange Scene - desværre.

Artiklen blev første gang bragt på SE og HØR. Dette er en redigeret version.

MestLæste