Kendte

The Fireflies: Babou Bieber var for sej

Af The Fireflies 22. marts 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Selv om den rette semifinale-stemning manglede, så synes vi, at Babou Bieber, som vi nu kalder ham, var for sej.

Sidste uge så vi deltagerne tackle den moderne club-pop genre, og de havde DJ's med på scenen til at hjælpe med at skabe den rigtige stemning. Og så fik vi seernes valg, hvor der var nogle kiksere iblandt, og andre var enormt godt valgt.

I begge genre var det de yngre deltagere, der dominerede, og det bliver spændende at se, om Annelouise kan hæve niveauet næste uge - vi mener stadig, at "Splittet Til Atomer" klart har været sæsonens absolutte højdepunkt, så vi håber hendes sangvalg er mere i den retning på fredag!
Her er vores bedømmelse af sidste uges liveshow.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Ugens højdepunkt: Vi elsker Justin Bieber og blev rigtig glade for at se, at Babou skulle synge "Baby". Han har faktisk lidt af Justin Biebers klang, og vi har givet ham det nye kælenavn Babou Bieber! Sarah skal også have ros, fordi hendes version af "Fucking Perfect" var faktisk god, og vi synes, hun er en super performer, der giver af sig selv på scenen.

Læs også: Stjernerne siger Annelouise vinder "X Factor".

Ugens overraskelse: Da Babou svarede Blachmann igen! Det var fedt at se ham forsvare sin genre. Der skal være plads til al slags musik, og selv om Blachman måske ikke lytter til Justin Bieber og Usher derhjemme, så må han ikke dømme Babou på det grundlag. Det er ikke fair at give ham en dårlig bedømmelse, fordi man ikke kan lide genren eller sangen.

Ugens skuffelse: Det var en semifinale - showet før Parken og det show, hvor man er såååå tæt på at nå målet. Tag det fra os - det er surt at ryge ud i den uge! Men vi følte ikke, der var en "wow" performance, som der burde være i en semifinale. Men det kommer der nok et par stykker af i Parken!

Test: Hvilken "X Factor"-tøs er du?

Hvem røg ud? Patricia røg overraskende nok ud efter at være blevet spået en finaleplads hele vejen igennem. Vi var lidt overraskede over hendes reaktion, for hun var vel klar over, at det var covernumre, hun skulle synge i det her program, og der er så meget rig mulighed på at lave sine egne versioner, og det kan være rigtig sjovt. Selvfølgelig er det federe at stå på scenen med sine egne sange, og vi ønsker hende held og lykke og glæder os til at høre hendes musik i fremtiden! Hun har i hvert fald masser af talent, selv om vi ikke var imponerede over hendes semifinale-præstationer, hvor hun havde valgt nogle store powerhouse-sange, som hun ikke kunne bære. Vi synes, hun skal lave noget a la Ellie Goulding. Det ville klæde hendes stemme rigtig godt!

Udover det: Finale næste uge! Vi skal derind og se det sammen med en masse af de gamle deltagere, og det bliver rigtig sjovt. Vi hepper på alle tre finalister. De har gjort det så godt, og er alle dygtige på deres egen måde. Det bliver en fest!

MestLæste