Kendte

Fie Laursen kysser med Ulven Peter

Af Benedikte Brix 7. november 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Teenagebloggeren Fie Laursen skriver på sin blog, at hun har kysset med Ulven Peter.

Ulven Peter - eller Peter Birch - har længe været kærester on/off med Amalie, som han mødte under Paradise Hotel. Men lige nu er parret ikke sammen - og derfor var Peter single, da han i mandags mødte bloggeren Fie Laursen til MTV EMA pre party.

Læs også: Ugens blogger - Fie Laursen

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Fie Laursens blog handler om hendes liv: Mode, veninder, mobning og hunden Justin (opkaldt efter Justin Bieber) - og nu har hun også skrevet et indlæg om hendes møde med Ulven Peter:

- Koldt vand i blodet alle sammen. Siden i går aftes har min instagram, twitter, facebook og telefon været bombet med beskeder som: "Har du kysset med Peter?"; "Er du kærester med Peter?" Og jeg ved ikke hvad. Nej, jeg er ikke kærester med Peter, til MTV EMA pre party kyssede vi i fuldskab, som unge jo gør engang imellem, skriver Fie Laursen.

Læs også: Paradise-Amalie om Peter, musik og kritik

Hun lægger vægt på, at hun og Peter ikke er kærester eller dater, og at der heller ikke skete mere mellem dem, selv om hun overnattede i hans lejlighed.

- Der er INTET imellem os. Folk synes bare, det er spændende på grund af aldersforskellen og fordi vi begge er kendte ansigter her i Danmark. Og ja, jeg sov hos Peter og nej, der skete ikke noget imellem os, vi er begge to kloge nok til at tænke os om, skriver Fie Laursen og fortsætter:

Læs også: Amalie sigtet for falsk forklaring

- Jeg var blevet væk fra dem jeg fulgtes med, hvilket var min egen skyld, og Tina havde holdt min taske, så jeg ikke skulle miste den i fuldskab, og der i lå alle mine ting, så Peter tilbød bare, at jeg kunne sove på sofaen, så jeg i det mindste havde et sted, da vi havde talt godt hele aftenen.

MestLæste