Kendte

Fem hurtige til Medina

Af Sisse Andersen 25. august 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I over et halvt år har ”Kun For Mig” ligget på toppen af hitlisterne. Vi mødte Medina, der står bag superhittet, og fik svar på fem hurtige spørgsmål.

Havde du regnet med, at "Kun For Mig" ville blive så stort et hit?
Nej, jeg blev ret overrasket. Jeg ved egentlig ikke, hvad jeg forventede, jeg synes bare, det var et fedt nummer, og et, som jeg kunne stå inde for.

Tidligere lavede du jo R&B. Hvorfor har du skiftet stil?
Der er gået fem år siden min første plade, så det er nok meget naturligt, at jeg ville prøve noget andet. Jeg vil ikke låse mig fast på en genre. Jeg er ret vild med elektronisk musik lige nu, men hvem ved - måske laver jeg en rockplade om tre år?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvad inspirerer dig, når du skriver sange?
Jeg bliver inspireret til mine tekster af det, jeg ser eller hører i min hverdag. Og hvad angår musikken, så elsker jeg at høre radio. Det er helt vildt rart at få nogle nye input.

Dit album "Velkommen til Medina" kommer på gaden den 31. august. Hvordan vil du beskrive albummet? [faktaBox]
Jeg synes, det er et opløftende album. Jeg kan godt være lidt et melankolsk menneske, men jeg laver glad musik. Der er mange forskellige typer af sange på albummet. Nummeret "Velkommen til Medina" er skrevet til mine fans og er et rigtig sexet nummer, mens jeg i nummeret Jante sviner folk lidt til og siger, at jeg er træt af, at alle skal ligne hinanden og ingen tør sige sin mening.

Hvad går du ellers og laver i øjeblikket?
Altså, jeg giver helt vildt mange koncerter. Jeg har spillet over 100 koncerter i år. Og så skriver jeg sange til en masse andre kunstnere, så jeg har travlt.

Læs mere om Medina i det nye Vi Unge, som er på gaden på torsdag!

Læs mere om

MestLæste