Kendte

FCK-spillere støtter Børns Vilkår

Af Line Sølvhøj Jensen 12. januar 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
De to fodboldspillere William Kvist og Martin Vingaard fra FC København går nu aktivt ind i kampen om at hjælpe udsatte børn.

Børns Vilkår har fået to nye ambassadører, som sætter en ny kampagne i gang til fordel for BørneTelefonen. De to ambassadører er de to fodboldspillere William Kvist og Martin Vingaard fra FC København.

Jeg udfordrer dig til…
www.støtbørnetelefonen.nu kan man donere tjenester til familie, venner og bekendte, og pengene går til at hjælpe udsatte børn, der ringer til BørneTelefonen hos Børns Vilkår.

Ideen går ud på, at man både kan yde og modtage tjenester. Du kan for eksempel opfordre din veninde til at udføre en tjeneste, og så donerer du et beløb, du selv bestemmer, til BørneTelefonen. Omvendt kan din veninde også donere et beløb til BørneTelefonen, og så opfordre dig til at gøre noget.

Og det er præcis, hvad de to fodboldspillere har gjort. Martin Vingaard har udfordret William Kvist til at vinterbade. Hvis William gør det, så donerer Martin 200 kroner til BørneTelefonen. Som en lille hævn har William Kvist udfordret Martin Vingaard til at servere kaffe for ham i en uge, som William så donerer 150 kroner til BørneTelefonen for, og det har Martin sagt ja til.

Begge FCK-spillere er enige om, at det er godt at gøre noget i den gode sags tjeneste, selv om William indrømmer, at det bliver super koldt at skulle vinterbade.

Vil du også støtte BørneTelefonen? Læs mere om, hvordan du gør her.

MestLæste