Kendte

Fans straffer One Direction efter joint-video

Af Oliver Kokholm Ungermann 30. maj 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Efter den uheldige video af Zayn Malik og Louis Tomlinson er blevet offentliggjort, er flere 1D-fans begyndt at straffe bandet. Læs her hvordan!

Der er kommet vidt forskellige reaktioner blandt One Directions mange fans, efter en video af Zayn og Louis, der ryger hash på vej til en koncert, er blevet lagt ud på nettet. Mange har bakket dem op, men der er også de, der tager afstand fra deres handling.

Det viser sig blandt andet ved, at flere fans har sat deres 1D-billetter til salg på forskellige webshops. Heriblandt shoppen Viagogo, der fortæller, at siden videoen blev offentliggjort, er antallet af 1D-billetter, der bliver sat til salg, steget med 79 procent. De vil simpelthen ikke med til deres koncert længere.

Læs også: Rygte: Ryger Louis og Zayn hash?

Men det er ikke kun hos bandets fans, at bekymringerne melder sig. Louis Tomlinsons far har nemlig været ude i medierne og understrege sin nervøsitet over sønnen:

- Jeg er bekymret for ham. Jeg tror på, at en så stor opmærksomhed, som de har, vil sætte sit præg på dem. Louis sagde engang til mig, at han aldrig ville få en tatovering, fordi det er et ar, og han aldrig ville ryge, fordi det ville skade hans stemme. Men han er gået den direkte modsatte vej, siger han efter at have set videoen.

Læs også: Louis Tomlinson: - En fantastisk oplevelse

One Direction har sat deres advokat i gang med at finde ud af, hvordan videoen er blevet lagt ud på nettet, men det tyder på, at det er sket fordi, Louis har optaget den med de nye Google Glasses, der er forbundet til internettet.

Hvad synes du om den måde, flere 1D-fans reagerer på videoen?

OneDirectionoverfaldetaffotografer

MegetMere