fans_er_ikke_i_tvivl_selena_gomez_hyldes_i_the_weeknds_nye_musikvideo
Kendte

Fans er ikke i tvivl: Selena Gomez hyldes i The Weeknds nye musikvideo

Af Josephine Sjelhøj 11. januar 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
The Weeknd har lige udgivet sin nye musikvideo, og flere fans tror, at den indeholder en hemmelig hyldest til eks’en Selena Gomez. Se hvorfor her.

The Weeknd har netop udgivet sin musikvideo til hittet ”Save Your Tears”, og det har fået mange fans til at lede efter hemmelige hentydninger i videoen.

Den mest populære fanteori er, at sangen og musikvideoen handler om The Weeknds ekskæreste Selena Gomez.

I ”Save Your Tears” ser man en smuk pige (Bianca Rojas), der bliver inviteret op på scenen af The Weeknd for at danse med ham.

Biancas udseende i musikvideoen får flere fans til at tænke tilbage på Selenas musikvideo til ”Dance Again,” og det er nemt at blive overbevist om, at Bianca er ment som en lookalike til Selena. Ligheden er tydelig! 

LÆS OGSÅ: Her er Selena Gomez' nye flirt

Det er ikke kun Bianca, der får fans til at tænke på Selena. Flere er også overbeviste om, at The Weeknd hvisker superstjernens navn inden, han byder hende op til dans i videoen.

På Instagram kommenterede flere fans, at Bianca ligner Selena på en prik i videoen, og det fik den smukke model til at svare med et kendt citat fra Justin Bieber og Nicki Minaj-sangen “Beauty and the Beat”. Selena datede Justin både før og efter sit forhold til The Weeknd.

LÆS OGSÅ: Hylder Justin Bieber Selena Gomez i ny tatovering?

Det ikoniske citat “But I gotta keep an eye out for Selener” bliver tit brugt i forbindelse med Justin og Selenas on/off-forhold, og mange fans opfattede Biancas kommentar som en hentydning til, at hun skulle ligne Selena i videoen. 

fans_er_ikke_i_tvivl_selena_gomez_hyldes_i_the_weeknds_nye_musikvideo_2
Foto: @bibirojass

Selvom Selenas fans opfattede Biancas kommentar som et bevis på rygterne, så skriver modellen på Twitter, at hun ikke kan bekræfte det. Dog siger hun, at hun ”elsker” Selena, og vi kunne ikke være mere enige.

Hvad tror du? Er The Weeknds nye video en hyldest til Selena Gomez?

Se musikvideoen til “Save Your Tears” her.

MegetMere