Kendte

Fan prøvede at adoptere Draco Malfoy

Af Marie Neustrup 5. juli 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Tom Felton var ude for en spøjs oplevelse under optagelserne til ”Harry Potter”. En fan forsøgte nemlig at adoptere ham!

Tom Felton, som spiller Draco Malfoy i "Harry Potter"-filmene, røber, at han for nogle år siden modtog et meget mærkelig fanbrev. En amerikansk mand ville nemlig adoptere ham og have ham til at flytte fra hjemlandet England og over til USA.

- Det var det mest mærkelige fanbrev, jeg nogensinde har modtaget. Det var ikke kun et brev, han sendte også en mappe med officielle dokumenter, som han allerede havde udfyldt for mig. Det eneste, jeg skulle gøre, var at skrive under, ændre mit navn til Draco og så ellers flytte fra mine forældre over til USA. Han mente det virkelig seriøst, fortæller Tom Felton.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Se billeder fra "Harry Potter" her.

Den 23-årige stjerne, som kun var 13 år, da han var med i den første "Harry Potter"-film sammen med Emma Watson og Daniel Radcliffe, indrømmer også, at han startede som skuespiller uden nogen form for erfaring og var lidt af en amatør.

- For at være helt ærlig, blev vi jo ikke valgt til rollerne i "Harry Potter" på grund af, hvad vi kunne, men fordi vi lignede personerne, som de var beskrevet i bøgerne. Vi startede som amatører, og vi skal føle os heldige, hvis vi har lært noget i løbet af de sidste 10 år. Spørgsmålet er nu, hvad vi gør herfra og hvordan vi vil udnytte dét vi har lært, afslutter Tom Felton.

Læs også: Emma Watson forelsket under "Harry Potter".

MestLæste