Kendte

Fan bryder ind i Justin Biebers hus

Af Oliver Kokholm Ungermann 10. marts 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
En vild fan lykkedes med at bryde ind i Justin Biebers nye hus i sidste uge. Læs her, hvorfor hun gjorde det, og hør lydoptagelsen af, at hun bliver meldt til politiet!

Stjernerne må desværre leve med, at de nogle gange er mere udsatte for mærkelige situationer end andre. Det står helt klart efter denne yderst besynderlige episode ved Justin Biebers hus.

Læs også: Skal du se videoen af Justin Biebers penis?

En kvinde på 25 år begik nemlig indbrud i Justin Biebers nye hus, fordi hun ville med til hans fødselsdagsfest, skriver Sugar Scape. Selvom fødselsdagsfesten var overstået for flere dage siden, besluttede hun sig for at finde en ulåst dør og gå ind i huset og vente på Justin i hans seng, hvor hun lagde sig til at sove.

Her er kvinden, der brød ind:

justin bieber, mug shot, indbrud

Her fandt rengøringshjælpen hende - sovende - og ringede til politiet og slog alarm. Til rengøringen forklarede kvinden, at hun havde mødt stjernen på twitter, og derfor nu var ankommet til hans fødselsdagsfest. Politiet kom herefter frem til huset og fik anholdt kvinden.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Har Justin Bieber og Selena Gomez været på date?

Heldigvis for alle os andre, har mediet TMZ fået fat i den samtale, hvor rengøringen slår alarm til politiet og forklarer om den meget skøre situation.

Hør den her (prøv i en anden browser, hvis det ikke virker)

Hvad synes I om historien? Er den sjov eller bare creepy?

JustinBiebervisertatoveringerifængslet