Alexander Oscar
Kendte

Facts om sangeren Alexander Oscar

Af Sophie Niemann 1. marts 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har du også hørt om supersøde og dygtige Alexander Oscar? Ellers kan du blive meget klogere her!

Han har drømt om at udgive musik i mange år, og i marts 2017 udkom hans første single "Ocean View" endelig - du har helt sikkert hørt den, for den har blandt andet ligget nummer 1 på "Denmark Viral 50" på Spotify! Vil du gerne vide endnu mere om den dygtige sanger, Alexander Oscar, fra Aarhus? Så er du landet det helt rigtige sted!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Alexander blev født den 5. august 1998, og da han var omkring 13 år, begyndte han at lægge videoer på Facebook af sig selv, hvor han sang covers. Hans første cover var af NOAH med ”Det' Okay”, og efter tre dage havde videoen fået 6.000 likes. Derefter blev han kontaktet af nogle forskellige managers, og han fik en masse erfaring og prøvede at optræde live. Han har blandt andet sunget kor for bandet L.I.G.A til Zulu Awards.

Læs også: Stjernenes rørende interview

Bliv endnu klogere på Alexander Oscar herunder:

Beskriv dig selv med tre ord!
- Sjov, imødekommende og dedikeret.

Hvornår fandt du af, at du ville være musiker?
- Det har altid været en drøm. Da jeg var lille, spillede jeg håndbold i otte-ni år samtidig med, at jeg sang meget ved siden af. Jeg har aldrig gået til sang, selv om det var noget, jeg godt kunne tænke mig. På et tidspunkt fik jeg en skulderskade, hvor min skulder gik af led, og derfor spillede jeg ikke håndbold i et års tid. Jeg mistede motivationen for at spille håndbold og i den tid, hvor jeg var skadet, begyndte jeg at lave mere musik end før, og så blev jeg helt forelsket i det.

Hvilken slags musik lytter du til?
- Jeg har en meget bred musiksmag. Men jeg lytter mest til The Weeknd og Ed Sheeran. Jeg elsker at spille akustisk, ligesom Ed Sheeran ofte gør.

Læs også: Kat interviewer Ed Sheeran

Hvem er dit idol?
- Jeg har aldrig været fan af nogen. Men hvis jeg skulle vælge en, som jeg ser op til, skulle det være Conor McGregor, som er professionel MMA-udøver. Han er god til at inspirere andre til, hvordan man når sine mål. Men jeg har ikke nogle idoler inden for musikkens verden.

Hvem er du mest inspireret af?
- Det ved jeg ikke helt. Når jeg lytter til musik, som jeg godt kan lide, tænker jeg ikke, at jeg vil lave det samme. I stedet prøver jeg mig frem og skriver sange, når jeg har tiden til det.

Hvad er det fedeste ved at synge?
- Det kommer an på, hvor jeg synger henne. Hvis jeg synger live, så elsker jeg at skabe en kontakt med publikum, for så kan jeg give slip og være helt mig selv. Det er fedt at være sig selv, at kunne synge sine egne sange, og at folk lytter til det. Det er selvfølgelig noget andet, når jeg synger hjemme i badet. Men når jeg gør det, føler jeg mig fri.

Læs også: De mest akavede interviews

Hvad handler din første single "Ocean View" om?
- Forestil dig, at du har haft et forhold med en eller anden, som du ikke længere har et forhold til i dag. Pludselig møder du personen igen, og du ved ikke helt, om du skal gøre noget ved det eller bare lade som ingenting. Det er det, sangen handler om og sætter spørgsmålstegn ved: Kan du huske mig? For jeg kan huske, at jeg savnede dig!

Lyt til Alexander Oscars musik herunder:

MestLæste