Kendte

Er The Hunger Games den nye Twilight?

Af Line Sølvhøj Jensen 22. marts 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I dag har filmen ”The Hunger Games” premiere, og flere har udtalt, at filmen bliver den nye ”Twilight”! Læs om lighederne og forskellene mellem de to film her!

"The Hunger Games" er spået til at blive lige så stor som "Twilight". Filmen har premiere i dag, og helt ærligt så er vi ret begejstret for filmen. Bliv klogere på, hvad filmen egentlig handler om her og skriv din mening om den i kommentarfeltet!

Læs anmeldelsen af "The Hunger Games" her.

En bog, der bliver filmatiseret
"The Hunger Games" er ligesom "Twilight" baseret på en teenagebog af samme navn. I serien er der tre bøger, nemlig "The Hunger Games", "Catching Fire" og "Mockingjay", og de næste to film kommer i biografen i 2013 og 2014.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Endnu et trekantsdrama
Ligesom i "Twilight" så handler "The Hunger Games" om et trekantsdrama, hvor den unge pige Katniss Everdeen er midtpunkt. Og handlingen kommer lynhurtigt til at handle om kampen mellem liv og død, men til forskel fra Bella i "Twilight", så er Katniss klar til at forsvare sig selv.

Hvad så med budskabet?
I "Twilight" er kærlighed det helt store tema, men i "The Hunger Games" har forfatteren Suzanne Collins forsøgt at skabe debat om reality shows, der udstiller folk.

Læs også: 10 tegn på, at du har "Twilight"-feber.

Dem skal du glæde dig mest til at se:
Jennifer Lawrence
Liam Hemsworth
Josh Hutcherson

Læs også: Facts om Josh Hutcherson fra "The Hunger Games".

Nu glæder vi os bare til at høre jeres mening: Er "The Hunger Games" ligeså god som "Twilight"?

Se trailen her:

MestLæste