Kendte

Er Avril Lavigne alvorligt syg?

Af Susie Pedersen 11. december 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Åh nej, Avril Lavigne har bedt sine fans om at bede for hende. Se her, hvordan de støtter hende.

Forleden afslørede Avril Lavigne i en Twitter-tråd, at hun ikke har det særlig godt for tiden. Avril er normalt en meget privat stjerne, der ikke deler ud af sit hjemmeliv i medierne eller på de sociale medier. Alligevel valgte hun efter måneders stilhed at indvie sine fans i en svær periode i sit liv.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Avril Lavigne og Miley Cyrus laver aprilsnar

- Jeg har det så dårligt over, at jeg ikke har kunnet sige noget til mine fans og fortælle, hvorfor jeg har været fraværende. Jeg er splittet, for jeg er meget privat … Jeg har det ikke godt. Jeg har nogle problemer med mit helbred. Så tag mig med i jeres bønner, skrev Avril Lavigne på Twitter.

Den ærlige besked fra Avril har efterladt mange fans i sorg, og de viser nu deres støtte på Twitter. Stjernens fans har lavet hashtaget #Pray4Avril som støtte til Avril i den svære tid.

Læs også: Avril Lavigne elsker Chad Kroegers humor

Der er ingen, der ved, hvad Avril Lavigne egentlig fejler, men stjernens pladeselskab har bekræftet, at det var Avril selv, der skrev beskeden på Twitter. De har ingen yderligere kommentarer til situationen, men afkræfter, at hun er gravid, som nogle amerikanske medier ellers havde skrevet.

Suk. Det må virkelig være alvorligt, når Avril vælger at fortælle om det på Twitter. Vi håber, at hun snart bliver frisk igen - og vi er sikre på, at Avril værdsætter støtten fra sine fans.

MestLæste