Kendte

Emmy Awards 2018: Se stjernernes smukke outfits

Af Nanna Skousbøll 18. september 2018
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Stjernerne havde de flotteste og vildeste kjoler på til Emmy Awards 2018. Se billederne her.

Emmy Awards er en af de største prisuddelinger i Hollywood, og det er uden tvivl et fantastisk show, men det er ikke noget, der kan måle sig de vilde looks fra den røde løber.

Den røde løber er nemlig det perfekte sted for stjernerne til at være kreative med deres looks. Der er endda rigtig mange af stjernerne, der starter flere uger før prisuddelingen med at prøve kjoler for at finde det perfekte look til aftenen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Se de vildeste outfits fra Grammy Awards 2017

Vi har samlet de bedste outfits fra den røde løber til Emmy Awards 2018:

Joey King

Joey King, kendt fra Netflix-filmen ”The Kissing Booth”, havde ikke sin kæreste og kollega fra ”The Kissing Booth”, Jacob Elordi, med til prisuddelingen. Men i stedet var hun ledsaget af hendes designer ven, Zac Posen. Hendes vilde kjole var i prinsesse-stilen, og havde en smuk dyb lilla farve, som vi elsker.

Vis dette opslag på Instagram

Underneath the purple rain@zacposen

Et opslag delt af Joey King (@joeyking) den

Millie Bobby Brown

Superseje Millie Bobby Brown, som spiller Eleven i “Stranger Things”, var nomineret i kategorien ”Outstanding Supporting Actress in a Drama Series” for hendes præstation i ”Stranger Things”. Vi synes, at hendes lyserøde kjole passer perfekt til hendes fjollede og sjove personlighed.

Madelaine Petsch

Som den eneste af skuespillerne fra “Riverdale”, var Madelaine Petsch, som spiller Cheryl Blossom, tilstede til prisuddelingen. Hendes outfit bestod af en smuk kjole med et sølv skørt, der gav et nedtonet, men stilet look.

Vis dette opslag på Instagram

my first Emmys

Et opslag delt af Madelaine Petsch (@madelame) den

Læs også: Det er der i goodiebag'en til Oscars

Natalia Dyer

Natalia Dyer, fra “Stranger Things”, var desværre ikke nomineret i nogen kategori, modsat hendes kollega, Millie. Men hendes fantastiske kjole, som var belagt med små sten i guld, stjal helt sikkert opmærksomheden på den røde løber.

Dakota Fanning

Den smukke Dakota Fanning, kendt fra ”Twilight”-serien, var iført en flot grøn kjole med matchende grønne øreringe. Vi synes, at den grønne farve er en smuk kontrast til Dakotas lyse hud, som virkelig får hende til at skille sig ud.

Læs mere om

MestLæste